واکنش نشریه سپاه به ادعای پناه گرفتن «ایران» و «فرماندهان ایران» در زیر بیمارستان‌ها عارف: دولت مال مردم‌خور نیست/ امروز کسی نگاه توهین‌آمیز به بخش خصوصی ندارد پزشکیان: باید زخم‌های ایجاد شده را ترمیم کنیم/ در مقابل فشار‌ها سر خم نمی‌کنیم جزئیات لایحه تغییر ساعت رسمی کشور کشف محموله بزرگ سلاح جنگی در مرز + جزئیات عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند

سوال از وزیر علوم در مجلس کلید خورد

نماینده شاهین‌شهر در مجلس از طرح سوال خود از وزیر علوم درباره اینکه چرا سازمان سنجش در برگزاری آزمون‌ها با برخی مراکزی که مجوز قانونی ندارند قرارداد منعقد می‌کند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی  از طرح سوال خود از محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم خبر داد.

 

وی در تشریح خلاصه سوال خود از وزیر علوم، گفت: سوال بنده درباره این است که چرا سازمان سنجش در برگزاری آزمون‌ها با برخی مراکزی که مجوز قانونی ندارند قرارداد منعقد می‌کند؟

عضو هیئت رئیسه مجلس بیان کرد: طرح سوال بنده جهت بررسی تقدیم هیئت رئیسه شده و طبق آیین‌نامه طرح سوال جهت بررسی به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع خواهد شد و وزیر برای ارائه توضیحات پیرامون محور سوال در این کمیسیون حضور خواهد یافت.

 

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: اگر توضیحات وزیر پیرامون محور سوال قانع کنند باشد، طرح سوال از دستورکار خارج می‌شود و در غیر اینصورت سوال جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه شده و وزیر باید در جلسه علنی حضور یافته و در این باره توضیح دهد.

 

 شرح سوال نماینده شاهین‌شهر از وزیر علوم به شرح ذیل است:

طبق ماده یک قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت دادگستری مصوب سال 1376 با اصلاحات و الحاقات بعدی و همچنین ماده 38 آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون‌های وکلای دادگستری، برگزاری آزمون کارآموزی وکالت باید توسط کانون‌های وکلای دادگستری و از طریق سازمان سنجش برگزار گردد که با توجه به عدم تفویض اختیار و اعطای نمایندگی به اتحادیه سراسری کانون وکلای دادگستری ایران (اسکودا) انعقاد قرارداد سازمان سنجش با _(اسکودا) خلاف قانون می‌باشد.

 

لذا ضروریست به این سوال پاسخ داده شود چرا علیرغم مخالفت قانون، سازمان سنجش جهت برگزاری آزمون‌ها با اتحادیه مذکور قرارداد منعقد می‌کند؟/ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار