دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

وضعیت اسفناک اردوگاه‌های مهاجران در مرزهای آمریکا

گزارش‌های منتشر شده از اردوگاه‌های موقت مهاجران در مرزهای آمریکا حاکی از فقدان حداقل امکانات لازم برای زندگی است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 06
کد خبر: ۱۸۲۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ای بی سی، در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ برنامه حفاظت از مهاجران (MPP) ایجاد شد تا هزاران نفر از مهاجران را به کشورشان بازگرداند. طی این برنامه تعداد قابل توجهی از مهاجران مکزیکی در کمپ‌های موقت و چادرهای مرزی اسکان داده شدند و خبرنگاران را از ورود به این شهرها منع کردند.

بر اساس این گزارش، در سال‌های اخیر این کمپ‌ها وضعیت نابسمانی از نظر امکانات بهداشتی و معیشتی پیدا کرده و هیچ ارگان دولتی در آمریکا هنوز برای تعیین تکلیف این مهاجران اقدامی نکرده است.

لوسیا گومز مهاجر اهل ونزوئلا که همراه همسر و دختر ۲ ساله خود در یکی از چادرها زندگی می‌کند، در گفت وگو با خبرنگار آمریکایی که سعی کرده با وجود محدودیت‌های امنیتی از این کمپ‌ها گزارش تهیه کند، می‌گوید در این چادرها کمترین امکانات بهداشتی و حداقل نیازهای انسانی وجود ندارد.

وی تاکید می کند: سطح ناامیدی و اضطراب در هر گوشه از اردوگاه و کمپ‌های مرزی به چشم می‌خورد چون نه تنها امکانات زندگی آنها در کمترین سطح است ولی هیچ کدام برای ورود به آمریکا امیدوار نیستند. بعضی از مهاجران می‌گویند حاضرند این شرایط را تحمل کنند تا وارد آمریکا شوند.

دولت جو بایدن وعده داده است که قانون عنوان ۴۲ که در دوره ترامپ برای اخراج مهاجران توسط ماموران گشت مرزی تصویب شده بود، برداشته شود ولی تا کنون چنین چیزی محقق نشده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر