عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

تداوم سرقت نفت سوریه توسط اشغالگران آمریکایی

تداوم سرقت نفت سوریه توسط اشغالگران آمریکایی رسانه‌های سوریه بار دیگر از سرقت نفت سوریه توسط اشغالگران آمریکایی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر. منابع خبری در سوریه امروز دوشنبه از ادامه سرقت نفت سوریه توسط اشغالگران آمریکایی در میدان‌های نفتی « الجزیره» در شرق سوریه خبردادند.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) از منابع محلی گزارش داد که نیروهای اشغالگر آمریکایی همچنان به سرقت نفت سوریه ادامه می‌دهند و طی ساعات گذشته نفت مسروقه را با تعدادی زیادی تانکر از گذرگاه غیرقانونی المحمودیه وارد کشور عراق کردند.

 

در ادامه این گزارش آمده است که نیروهای اشغالگر آمریکایی مقدار زیادی نفت سرقتی را از میادین نفتی الجزیره در شرق سوریه به وسیله 33 تانکر حمل سوخت از خاک سوریه خارج و از طریق گذرگاه غیرقانونی المحمودیه در حومه حسکه وارد عراق کرده است.

 

آمریکا با اعزام نیرو و تجهیزات حضور خود را در مناطق نفت خیز سوریه بیشتر کرده است، حضوری که منجر به سرقت نفت مردم این کشور شده است.

 

مناطق تحت اشغال نیروهای آمریکایی و شبه‌نظامیان موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (قسد) تحت حمایت آن‌ها در الحسکه و دیگر مناطق شمالی سوریه، همواره شاهد اعتراضات شهروندان سوری به حضور اقدامات تروریستی اشغالگران و شبه‌نظامیان علیه ساکنان این مناطق است.

 

دولت سوریه بارها تاکید کرده است که شبه ‌نظامیان وابسته به آمریکا در شرق و شمال شرق این کشور هدفی جز غارت نفت ندارند و باید به حضور غیر قانونی آنها پایان داده شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار