دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

توییتر، فیسبوک و یوتیوب در پاکستان از دسترس خارج شدند

منابع رسانه‌های از مسدود شدن دوباره شبکه‌های اجتماعی «فیسبوک»، «یوتیوب» و «توییتر» در پاکستان خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۸ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 14
کد خبر: ۱۸۳۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با بروز ناآرامی‌ها در پاکستان، منابع خبری روز شنبه گزارش کردند که شبکه‌های اجتماعی «فیسبوک»، «یوتیوب» و «توییتر» روز شنبه در این کشور از دسترس خارج شدند.

 

به گزارش وبگاه «اکسپرس تریبون» وزارت کشور پاکستان سه شنبه گذشته در بحبوحه ناآرامی‌ها پس از دستگیری « عمران خان» نخست وزیر سابق خدمات پهنای باند تلفن همراه را در سراسر کشور کاهش داد و دسترسی به فیس بوک، یوتیوب و توییتر را مسدود کرد.

 

سه شنبه گذشته، بعد از بازداشت «عمران خان»، نخست وزیر سابق اعتراضات و درگیری‌های شدید در شهرهای مختلف پاکستان صورت گرفت که به کشته شدن حداقل ۸ نفر و بازداشت حدود ۲ هزار نفر انجامید. دادگاه عالی پاکستان روز جمعه بازداشت عمران خان را غیرقانونی خواند.

 

نخست وزیر سابق پاکستان روز شنبه قوه قضاییه این کشور را از عوامل ضعف دموکراسی در پاکستان خواند. عمران خان درست یک روز پس از آزادی با قید وثیقه گفت که دموکراسی پاکستان با یک رشته نخ به قوه قضاییه آویزان شده است.عمران خان آوریل ۲۰۲۲ با رای عدم اعتماد پارلمان پاکستان از نخست‌وزیری برکنار شد. او برکناری خود از قدرت را غیرقانونی و بخشی از توطئه غربی خوانده است.

 

معترضان در مخالفت با بازداشت عمران خان به برخی نهادهای نظامی حمله کردند و برخی ساختمان‌ها و اماکن دولتی را به آتش کشیدند. دولت در واکنش به این وضعیت، ارتش را برای کمک به برقراری نظم فراخواند.

 

به نوشته اکسپرس تریبون، در حالیکه جمعه شب این شبکه‌های اجتماعی در دسترس بودند، اما روز شنبه بار دیگر مسدود شدند. به دلیل تعلیق خدمات اینترنتی، شرکت‌های مخابراتی در پاکستان شاهد زیان ۲.۴۶ میلیارد روپیه‌ای بودند. قطع ناگهانی خدمات اینترنتی بدون برنامه ریزی موجب اخلال در زندگی روزمره مردم در پاکستان شده است./ فارس

ارسال نظر