فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

گاف عجیب استقلالی‌ها قرارداد این ستاره را نجومی کرد!

از جمله اولین اقدامات معاونت تازه وارد حقوقی باشگاه استقلال رسیدگی به پرونده مالیاتی مدافع برزیلی این تیم بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۲ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، رافائل سیلوا مدافع برزیلی تیم استقلال در تازه ترین صحبتی که با مدیریت باشگاه استقلال انجام داد نسبت به کسر مبلغی از قرارداد اش به شدت متعجب بود!

سیلوا به تازگی متوجه شده که باشگاه استقلال از کل مبلغ قراردادش با این تیم ۸۵ هزار دلار مالیات کسر کرده است. سیلوا پس از اطلاع از این اتفاق ماجرا را با مدیریت باشگاه استقلال در میان می‌گذارد که چرا مالیات او از قراردادش کم شده است.

پاسخ که به سیلوا داده می‌شود بر اساس مفاد قرارداد او با باشگاه بوده هر خارجی با ایران می‌آید باید طبق قوانین مملکت مان مبلغی را بابت مالیات بپردازد. مدیران باشگاه استقلال پس از آن به سراغ قرارداد سیلوا رفتند و به او نشان دادند که در متن قرارداد به زبان فارسی این موضوع قید شده است. اما اتفاق عجیب و گاف بدی که در متن قرارداد سیلوا رخ داده به متن انگلیسی آن مربوط می‌شود.

در متن فارسی آمده پرداخت مالیات بازیکن بر عهده خود بازیکن است و باشگاه تعهدی نسبت به آن ندارد اما در ذیل همان جمله به زبان انگلیسی نوشته شده مالیات بازیکن بر عهده باشگاه است و بازیکن هیچ تعهدی در قبال آن ندارد!

باشگاه استقلال هم با استناد به متن فارسی قرارداد مبلغ ۸۵ هزار دلار را از کل مبلغ قرارداد سیلوا کم کرده که با احتساب قیمت هر دلار حدود ۵۲ هزار تومان چیزی در حدود ۴۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال می‌شود. رقمی معادل ۴ میلیارد و چهارصد و بیست میلیون تومان!

ظاهراً مسئولان وقت باشگاه استقلال نسبت به ترجمه قرارداد سیلوا دقت عمل لازم را به کار نبرده اند و حالا از این بابت باشگاه ۸۵ هزار دلار متضرر شده است. این احتمال نیز وجود دارد که شاید در قرارداد دیگر اعضای خارجی باشگاه استقلال نیز چنین اشتباهی در ترجمه فارسی به انگلیسی و بالعکس صورت گرفته باشد تا باشگاه استقلال بابت پرداخت مالیات بازیکنان و مربیان خارجی اش هم متضرر شود.

ناگفته نماند؛ در محاکم حقوقی بین المللی همواره به متن انگلیسی نوشته شده در قراردادها استناد می‌شود نه زبان‌های دیگر. به همین خاطر اگر سیلوا نسبت به این موضوع شکایتی را ترتیب بدهد قطعاً باشگاه استقلال در زمینه باز گرداندن مالیاتش محکوم خواهد شد./ وقایع روز

ارسال نظر
آخرین اخبار