توصیه‌های مهم به زائران حج برای پیشگیری از گرمازدگی-راهبرد معاصر
قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی تردد روان در محور‌های چالوس و هراز/ محدودیت تردد وجود ندارد هوای پایتخت در وضعیت «نارنجی»

توصیه‌های مهم به زائران حج برای پیشگیری از گرمازدگی

زائران حج ۱۴۰۲ در حین انجام مناسک خود برای جلوگیری از گرمازدگی و ابتلا به بیماری باید به نکاتی توجه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ زمان زیادی تا شروع حج ۱۴۰۲ نمانده و زائران برای حفظ سلامت خود و جلوگیری از گرمازدگی باید به نکاتی توجه کنند که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شوید.

حتما می‌دانید در طول این سفر، شوق زیارت و اعمال مناسک حج باعث می‌شود هر روز زمان زیادی زیر آفتاب باشید، بدن شما تعرق زیادی خواهد داشت و زائران در طول شبانه روز بار‌ها و بار‌ها احساس تشنگی می‌کنند؛ بنابراین برای جبران کم آبی و مایعاتی که از طریق تعرق از دست می‌دهید باید مایعات کافی جایگزین کنید؛ در غیر این صورت، ممکن است علائم ناخوشایند مرتبط با کمبود آب بدن مانند گرمازدگی، خستگی و گرفتگی عضلات را تجربه کنید.

البته گاهی اوقات تشنگی شدید ممکن است نشان دهنده بیماری هم باشد، با در نظر گرفتن اینکه بدن شما رطوبت کافی دارد، ولی باز هم شما احساس تشنگی می‌کنید باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید.

توصیه می‌شود زمانی که برای زیارت یا سیاحت از کاروان خارج می‌شوید حتما یک بطری آب سالم همراه داشته باشید و به‌هیچ وجه از آب‌خوری‌های عمومی استفاده نکنید. علاوه بر احتمال بهداشتی نبودن آب محیط بیرون از کاروان، احتمال آلوده بوده لیوان‌ها وجود دارد. چون در هر روز صد‌ها نفر از این لیوان‌ها به نوبت استفاده می‌کنند.

در محل سعی و طواف، آب بهداشتی در دسترس زائران وجود دارد، اما قبل از نوشیدن آب از تمیزی لیوان یک‌بار مصرف اطمینان حاصل کنید. به دلیل اینکه بعضی از زائران لیوان استفاده شده را دوباره در محل لیوان‌ها قرار می‌دهند و ممکن است آلوده باشد.

مزیت همراه داشتن آب بطری این است که هم‌زمان تشنگی می‌توانید با اطمینان آن را میل کنید و هم زمانی که احساس گرما کردید دست و صورت تان را با آن بشویید.

برای رفع تشنگی از نوشابه‌های گازدار استفاده نکنید و سعی کنید از آب یا دوغ کم‌نمک استفاده کنید. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده