توصیه‌های مهم به زائران حج برای پیشگیری از گرمازدگی-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

توصیه‌های مهم به زائران حج برای پیشگیری از گرمازدگی

زائران حج ۱۴۰۲ در حین انجام مناسک خود برای جلوگیری از گرمازدگی و ابتلا به بیماری باید به نکاتی توجه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 15
کد خبر: ۱۸۴۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ زمان زیادی تا شروع حج ۱۴۰۲ نمانده و زائران برای حفظ سلامت خود و جلوگیری از گرمازدگی باید به نکاتی توجه کنند که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شوید.

حتما می‌دانید در طول این سفر، شوق زیارت و اعمال مناسک حج باعث می‌شود هر روز زمان زیادی زیر آفتاب باشید، بدن شما تعرق زیادی خواهد داشت و زائران در طول شبانه روز بار‌ها و بار‌ها احساس تشنگی می‌کنند؛ بنابراین برای جبران کم آبی و مایعاتی که از طریق تعرق از دست می‌دهید باید مایعات کافی جایگزین کنید؛ در غیر این صورت، ممکن است علائم ناخوشایند مرتبط با کمبود آب بدن مانند گرمازدگی، خستگی و گرفتگی عضلات را تجربه کنید.

البته گاهی اوقات تشنگی شدید ممکن است نشان دهنده بیماری هم باشد، با در نظر گرفتن اینکه بدن شما رطوبت کافی دارد، ولی باز هم شما احساس تشنگی می‌کنید باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید.

توصیه می‌شود زمانی که برای زیارت یا سیاحت از کاروان خارج می‌شوید حتما یک بطری آب سالم همراه داشته باشید و به‌هیچ وجه از آب‌خوری‌های عمومی استفاده نکنید. علاوه بر احتمال بهداشتی نبودن آب محیط بیرون از کاروان، احتمال آلوده بوده لیوان‌ها وجود دارد. چون در هر روز صد‌ها نفر از این لیوان‌ها به نوبت استفاده می‌کنند.

در محل سعی و طواف، آب بهداشتی در دسترس زائران وجود دارد، اما قبل از نوشیدن آب از تمیزی لیوان یک‌بار مصرف اطمینان حاصل کنید. به دلیل اینکه بعضی از زائران لیوان استفاده شده را دوباره در محل لیوان‌ها قرار می‌دهند و ممکن است آلوده باشد.

مزیت همراه داشتن آب بطری این است که هم‌زمان تشنگی می‌توانید با اطمینان آن را میل کنید و هم زمانی که احساس گرما کردید دست و صورت تان را با آن بشویید.

برای رفع تشنگی از نوشابه‌های گازدار استفاده نکنید و سعی کنید از آب یا دوغ کم‌نمک استفاده کنید. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار