ترافیک صبحگاهی پایتخت روان است ادامه بارش‌ها در برخی از مناطق کشور کیفیت هوا همچنان ناسالم است تصمیم جدید دانشگاه فردوسی مشهد درباره نحوه برگزاری کلاس‌ها تجربه یک بازیگر سرشناس از ترک اعتیاد دانشگاه‌ها و مدارس قزوین پنجشنبه تعطیل شد دانشگاه‌های تبریز هفته آینده مجازی شد تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ دانشجوی شریف بازداشت خود را تکذیب کرد / ماجرا چه بود؟ ترافیک سنگین در محور‌های فیروزکوه، چالوس و هراز ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد

بستری ۴۷ نفر بر اثر گرمازدگی

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: مصرف مایعات، آبمیوه و همچنین شربت‌های سکنجبین و خاکشیر در ایام گرم سال برای پیشگیری از بروز گرمازدگی موثر است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۲۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ بابک یکتاپرست٬ سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: در چند روز گذشته ۴۷ نفر بر اثر گرمازدگی در بیمارستان‌های کشور بستری شده اند.

سخنگوی سارمان اورژانس کشور ادامه داد: افزایش دمای بدن به دلیل بالارفتن حرارت محیط سبب بروز اختلال در سلول‌های مغزی خواهد شد. 

وی افزود: ضعف، بی حالی، اختلال در هوشیاری و حتی در مواردی تشنج و کما، از جمله علائم بروز گرمازدگی و افزایش حرارت دمای بدن هستند.

یکتاپرست تاکید کرد: افراد باید برای پیشگیری از بروز گرمازدگی، در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیرند و فعالیت‌های خود را از ساعت ۱۱ تا ۱۷ در خارج از محیط خانه تا حد امکان به تعویق بیندازند. 

وی ادامه داد: افراد به ویژه سالمندان، بیماران دیابتی و زنان باردار از انجام کار‌های غیر ضروری در روز‌های گرم سال پرهیز کنند. افراد بهتر است که از لباس نخی روشن و گشاد استفاده کنند. پوشیدن لباس تنگ در روز‌های گرم سال توصیه نمی‌شود.

یکتاپرست ادامه داد: استفاده از کلاه‌های نقاب دار، تابش اشعه فرابنفش را به پوست به حداقل ممکن می‌رساند. مصرف مایعات، آبمیوه و همچنین شربت‌های سکنجبین و خاکشیر در ایام گرم سال برای پیشگیری از بروز گرمازدگی در افراد موثر است.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: نوعی از اشعه فرابنفش به عمق پوست رسوخ کرده و سبب پیری زودرس پوست خواهد شد. این نوع اشعه به قرنیه چشم آسیب جدی وارد خواهد کرد.

یکتاپرست اضافه کرد: اگر افراد طولانی مدت در معرض اشعه باشند٬ ممکن است زمینه ساز بروز سرطان پوست شود.

وی بیان کرد: گرمازدگی به دلیل بروز اختلال در سیستم تنظیم کننده دمای بدن بروز پیدا می‌کند. دمای معمول بدن باید ۳۷ درجه سانتی گراد ثابت بماند که افزایش دما سبب بروز اختلال در عملکرد سلول‌های بدن خواهد شد. / باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار