تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

دیدار «شهباز شریف» با «آیت الله رئیسی» در بلوچستان

دیدار «شهباز شریف» با «آیت الله رئیسی» در بلوچستان رسانه‌های پاکستانی روز چهارشنبه از دیدارنخست وزیر این کشور با آیت الله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 17
کد خبر: ۱۸۴۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های پاکستان با مهم خواندن این رویداد به عنوان «تحول مهم در عرصه روابط خارجی» اعلام کردند که «شهباز شریف» نخست وزیر قرار است فردا پنجشنبه با آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران دیداری غیررسمی داشته باشد.

به گفته منابع مطلع، قرار است دیدار سران این دو کشور فردا در منطقه «پیشین» در بلوچستان پاکستان برگزار شود. نخست وزیر پاکستان به طور مشترک پروژه واردات ۱۱۰ مگاوات برق از ایران را افتتاح می‌کند.

پاکستان در حال حاضر ۲۰۰ مگاوات برق از ایران وارد می کند و امکان افزایش واردات برق به 500 مگاوات وجود دارد.

این منابع همچنین اعلام کردند که رئیس جمهور ایران و ر شریف به طور رسمی بازارچه مرزی ایران و پاکستان را افتتاح خواهند کرد. قرار است سه بازارچه تجاری جدید نیز در مرز ایجاد می شود. یکی از این بازارها در منطقه «مند» در مرز افتتاح شده و کار بر روی افتتاح دو بازار دیگر در حال انجام است.شهباز شریف نخست وزیر نیز فردا از «گوادر» بازدید خواهد کرد.

شدت گرفتن بحران اقتصادی در پاکستان و کمبود ارز خارجی در این کشور باعث شده تا معامله‌گران خصوصی پاکستان به واردات سوخت ارزان‌قیمت از کشورمان روی بیاورند.

نرخ تورم در پاکستان در ماه‌های گذشته رکورد جدیدی را به ثبت رسانده و منابع پالایشی و کارشناسان بازار در این کشور می‌گویند؛ به خاطر ضعیف شدن اقتصاد پاکستان و روی آوردن مردم به استفاده از حمل و نقل عمومی تقاضای سوخت در این کشور پایین آمده است. قیمت هر لیتر گازوئیل طی ماه‌های گذشته در پاکستان به ۲۸۸ روپیه افزایش یافته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار