ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

ترامپ: سناریوی دموکرات‌ها دخالت در انتخابات از طریق FBI است

رئیس‌جمهور سابق آمریکا مدعی شده سناریوی جدید دموکرات‌ها دخالت در انتخابات ۲۰۲۴ از طریق اف.بی‌.آی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 19
کد خبر: ۱۸۴۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و یکی از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری آتی آمریکا مدعی شده رقبای او قصد دارند از طریق «وزارت دادگستری و اف.بی.آیِ فاسد» در این انتخابات مداخله کنند.

 

ترامپ در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال نوشت: «مداخله انتخاباتی از طریق استفاده از وزارت دادگستری و اف‌بی‌آی فاسد سناریوی دموکرات‌های چپ رادیکال، سیاستمداران اسماً جمهوری‌خواه و دیگر افراد دیوانه در میان ما برای [انتخابات] ۲۰۲۴ است.»

 

ترامپ ابراز امیدواری کرده «جیم جوردن»، یکی از قانونگذاران جمهوری‌خواه در مجلس نمایندگان آمریکا و از جمله طرفداران سرسخت او است بتواند این سناریو را متوقف کند.

 

او در ادامه مطلب خود نوشته است: «جای امیدواری است که جیم جوردن و بسیاری از جمهوری‌خواهان میهن‌دوست ما نقشه آنها را برآب خواهند کرد. آینده کشور ما به این وابسته است. همه نماینده‌ها و مأموران درست‌کار در اف‌بی‌آی باید همین حالا دست به کار شوند. وقت اقدام شما است.»

 

ترامپ درباره منظورش از «مداخله» توضیحات بیشتری ارائه نکرده اما او بعد از خروج از قدرت از سوی اف‌بی‌آی و وزارت دادگستری در موضوعات مختلفی مورد تحقیق قرار گرفته است.

 

چند ماه پیش اف.بی.آی اعلام کرد دونالد ترامپ بعد از خروج از قدرت در ژانویه ۲۰۲۱ بعضی از اسناد محرمانه دولتی را به محل زندگی‌اش انتقال داده است.

 

ژانویه ۲۰۲۲ رسانه‌ها گزارش دادند اف.بی.آی ۱۵ جعبه شامل اسناد دولتی از عمارت ترامپ در مار-ئه-لاگو در کالیفرنیا کشف کرده است.

 

وزارت دادگستری آمریکا هم روز ۳ژوئیه ۲۰۲۲ اعلام کرد برخی از اسناد محرمانه را از وکلای ترامپ دریافت کرده است.

 

ترامپ همچنین مارس سال جاری میلادی توسط هیئت منصفه دادگاهی در نیویورک به ۳۴ فقره جرم در ارتباط با دستکاری و جعل سوابق تجاری متهم شد.

 

او درهمین ارتباط روز ۴ آوریل خود بازداشت و تفهیم اتهام شد. ترامپ اتهامات علیه خود را انکار کرده و آزاد شد. او قرار است در ارتباط با این پرونده روز ۴ دسامبر بار دیگر در دادگاه حاضر شود.

 

احتمال تقلب در انتخابات ادعایی است که ترامپ در تمامی ادواری که به عنوان نامزد در انتخابات حضور داشته مطرح کرده است. او در انتخابات ۲۰۱۶ هم درباره احتمال آشوب در آمریکا در صورت تقلب هشدار داده بود.

 

در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ دونالد ترامپ بعد از آنکه نتیجه را به رقیبش واگذار کرد مدعی شد در انتخابات به نفع «جو بایدن» تقلب صورت گرفته است.

 

او در چند ایالت کلیدی به نتایج انتخابات اعتراض کرد اما اکثر ادعاهای او رد شدند. ترامپ و وکیل او «رودی جولیانی» مدعی بودند که کمونیست‌ها از طریق دستگاه ماشین‌های رأی‌دهی و برخی اقدامات دیگر نتیجه انتخابات را از ترامپ دزدیده‌اند.

 

ادعاهای ترامپ در این زمینه سرانجام در ایجاد شورش‌ ۶ ژانویه ۲۰۲۱ و حمله به ساختمان کنگره آمریکا در آن روز نقش داشت.

 

در آن روز که مجلس سنای آمریکا برای تأیید نتایج انتخابات تشکیل جلسه داده بود ترامپ از هوادارانش خواست نزدیک ساختمان کنگره تجمع کنند. سرانجام حدود ۲۰۰۰ نفر از طرفداران او وارد ساختمان شده و اقدام به تخریب آن کردند. گروهی از این افراد قصد داشتند قانونگذاران را دستگیر کرده و به آنها آسیب بزنند.

 

یک هفته بعدتر، مجلس نمایندگان آمریکا ترامپ را به جرم تحریک به شورش استیضاح کرد تا او تنها رئیس‌جمهور تاریخ ایالات متحده باشد که دو بار استیضاح شده است.

 

در ماه فوریه، یک ماه بعد از خروج ترامپ از قدرت مجلس سنای آمریکا با ۵۷ رأی مثبت و ۴۳ رأی منفی حکم به مجرم بودن ترامپ داد. با توجه به آنکه این رأی به دو سوم آرای موافق نرسید او برای دومین بار از اتهاماتش تبرئه شد.

ارسال نظر
آخرین اخبار