آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

زلنسکی سقوط «باخموت» را تایید کرد

ولودیمیر زلنسکی،‌رئیس جمهور اوکراین سقوط شهر «باخموت» را تایید کرد .
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۵ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین یکشنبه (۲۱ مه) در پاسخ به این پرسش که آیا شهر «باخموت» در کنترل کی‌یف باقی مانده، گفت «فکر می‌کنم، نه».

 

به گزارش «اسکای نیوز»، او این اظهارات را پیش از دیدار با جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در ژاپن بیان کرد و افزود: در حال حاضر، فقط در قلب ماست.

 

روسیه شنبه (۲۰ مه) اعلام کرد باخموت را به طور کامل تحت کنترل درآورده که پایانی بر طولانی‌ترین و خونین‌ترین نبرد جنگ جاری ۱۵ ماهه بین دو طرف است.

 

طبق گزارش اسکای نیوز، رئیس‌جمهور اوکراین همچنین گفت از شهر شرقی باخموت که در محاصره قرار گرفته، «چیز زیادی باقی نمانده و ویران شده است. این یک تراژدی است، چیزی در این مکان نمانده است».

 

تصدیق زلنسکی در حالی است که پیش‌تر به رغم آن‌که وزارت دفاع روسیه تسلط کامل بر باخموت را تأیید کرد، معاون وزیر دفاع اوکراین اوضاع را بحرانی توصیف کرد و مدعی شد این شهر هنوز به طول کامل در اختیار مسکو قرار نگرفته است.

 

از طرف دیگر، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه در اظهاراتی که رسانه‌ دولتی این کشور منتشر کرد، تصریح کرد نیروهای «واگنر» با پشتیبانی جنگنده‌های نیروی هوایی روسیه، «عملیات آزادسازی» باخموت را روز شنبه پس از ماه‌ها درگیری شدید به پایان رساندند.

 

«یوگنی پریگوژین» رئیس گروه نظامی واگنر وابسته به ارتش روسیه شنبه با انتشار ویدئویی، از تسلط کامل نیروهایش بر «آرتموفسک» (باخموت) در شرق اوکراین خبر داد. به گفته وی، تسلط کامل بر باخموت ۲۲۴ روز طول کشید.

 

پریگوژین همچنین گفت نیروهای گروه واگنر از پنجشنبه (۲۵ مه، چهارم خرداد) ترک باخموت را آغاز می‌کنند و شهر را به ارتش روسیه تحویل می‌دهند.

 

این شهر در بخش تحت کنترل کی‌یف در منطقه دونتسک دونباس قرار دارد و مرکز لجستیکی کلیدی برای تامین تجهیزات اوکراین بوده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار