عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است

ناوگروه 86 ارتش از کدام مسیر عبور کرد؟

ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناوبندر مکران پس از ۸ ماه دریانوردی و طی بیش ۶۵ هزار کیلومتر مسیر دریایی که با هدف طی یک دور ۳۶۰ درجه دور کره زمین بود، روز گذشته با پایان ماموریت خود در بندرعباس پهلو گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 21
کد خبر: ۱۸۵۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش متشکل از ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناوبندر مکران پس از ۸ ماه دریانوردی و طی بیش ۶۵ هزار کیلومتر مسیر دریایی که با هدف طی یک دور ۳۶۰ درجه دور کره زمین بود، روز گذشته با پایان ماموریت خود در بندرعباس پهلو گرفت.

 

این ناوگروه پس از اعزام به ماموریت دور کره زمین از مبدأ بندرعباس، در نخستین ایستگاه در بندر بمبئی هند توقف کرد و سپس با عبور از خلیج بنگال و تنگه مالاگا در جاکارتا پایتخت اندونزی پهلوگیری کرده بود.

 

صلاله آخرین ایستگاه ناوگروه ۸۶ نداجا پیش از رسیدن به ایران بود و دریادلان ایرانی پس از جدا شدن از اسکله صلاله به سمت کشورمان حرکت کردند و نهایتا ظهر چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه وارد آب‌های سرزمینی کشورمان شدند.

 

در همنی راستا دریادار دوم مصطفی تاج‌الدینی معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش صبح امروز در گفت‌وگوی تلویزیونی با برنامه سلام تهران گفت که ناوگروه ۸۶ در ماموریت کد ۳۶۰ با اهداف سیاسی، نظامی و اقتصادی به دریا فرستاده شد و به لطف حضرت حق و به لطف خداوند متعال با وجود تمامی سختی‌های موجود این ماموریت با موفقیت به پایان رسید.

 

معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش اظهار کرد: با غیرتمندی، سخت‌کوشی و تلاش‌های همرزمانم و به کمک خداوند ما اکنون در آستانه اجرای مراسم استقبال از این ناوگروه هستیم و ما توانستیم به تمامی اهداف مدنظر خود دست پیدا کنیم.

 

وی در ادامه درباره سفر ناوگروه ۸۶ تاکید کرد : ناوگروه ۸۶ حرکت خود را از مهرماه سال گذشته به سمت شرق آغاز کرد و از کنار جزایر میکرونزی و پولینزی به سمت تنگه ماژلان در جنوب قاره آمریکا حرکت کرد و با عبور از این تنگه وارد اقیانوس اطلس جنوبی شد و سپس با حرکت به سمت شمال و عبور از سواحل شیلی، آرژانتین، اروگوئه و برزیل، در بندر ریودوژانیروی برزیل پهلوگیری کرد. این ناوگروه در بندر آفریقای جنوبی و بندر صلاله نیز حضور پیدا کرد و سپس به کشور بازگشت.

 

معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش درباره مراسم استقبال از ناوگروه ۸۶ اظهار کرد: ناوگروه ۸۶ توسط خانواده خود روز گذشته مورد استقبال قرار گرفتند اما مراسم رسمی برای بزرگداشت فعالیت همرزمانم پیشبینی شده که امروز برگزار می‌شود و مقامات کشوری در آن حضور پیدا می‌کنند. این مراسم در رسانه‌ها انعکاس پیدا می‌کند و ما سعی می‌کنیم مراسمی در شان زحمت‌های یگان‌ها برگزار کنیم./

ارسال نظر