جایگاه مهم ایران در انتقال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان-راهبرد معاصر
افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است دیدار بشار اسد با بن سلمان در حاشیه اجلاس سران در ریاض

جایگاه مهم ایران در انتقال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان

نماینده برنامه جهانی غذا در افغانستان بر جایگاه خاص ایران در انتقال کمک بشردوستانه به مردم افغانستان تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۵۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سیائو-وی لی»، نماینده برنامه جهانی غذا ( WFP)در افغانستان با معاون حسن مرتضوی، معاو سفیر ایران در کابل دیدار و گفتگو کرد.

 

به نوشته سفارت ایران در کابل، نماینده برنامه جهانی غذا، با توجه به جایگاه و اهمیت خاص ایران در منطقه، خواستار تعمیق همکاری های جمهوری اسلامی ایران و این سازمان جهت انتقال کمک‌های بشردوستانه هند از طریق چابهار و مسیر ریلی خواف - روزنک گردید.

 

پیشتر گروه بین‌المللی بحران در گزارشی هشدار داده است که کاهش کمک‌های بشردوستانه به افغانستان وضعیت را برای همه افغان‌ها بدتر خواهد کرد.

 

در گزارش این سازمان آمده است که پس از دستور طالبان درباره ممنوعیت کار زنان شمار زیادی از نهادهای امدادرسان فعالیت‌ها خود را تعلیق و یا کاهش دادند.

 

برنامه جهانی غذا نیز اعلام کرده است که این سازمان به دلیل کمبود بودجه کمک‌هایش به افغانستان را کاهش داده است.

 

برپایه اطلاعات این سازمان، کمبود بودجه سبب شده است تا ۴ میلیون تن در ماه گذشته و ۹ میلیون تن دیگر در ماه جاری میلادی در افغانستان بدون غذا بمانند.

 

به گفته برنامه جهانی غذا، کمک‌های این سازمان آخرین راه نجات میلیون‌ها تن در افغانستان از گرسنگی است.

 

این سازمان می‌گوید که ۲۰ میلیون تن در افغانستان نمی‌دانند که غذای بعدی‌شان از کجا خواهد آمد و ۶ میلیون تن دیگر در یک قدمی قحطی هستند.

 

برنامه جهانی غذا گفته است که‌ به ۹۶ میلیون دلار برای کمک به ۱۳ میلیون تن در ماه جاری میلادی و نیز ۸۰۰ میلیون دلاربرای ۶ ماه دیگر نیاز دارد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده