انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

فریدون عباسی نامزد ریاست مجلس می‌شود

فریدون عباسی نامزد ریاست مجلس می‌شود نماینده مردم کازرون و کوه چنار در مجلس گفت که برای چهارمین سال پیاپی در انتخابات هیات رییسه مجلس برای تصدی کرسی ریاست داوطلب می‌شود، زیرا معتقد است این انتخابات باید در چارچوب خاص خود و در فضایی رفاقتی و نه رقابتی برگزار شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۸ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۵۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، فریدون عباسی اظهار داشت: در آیین نامه پیش بینی نشده که داوطلب ریاست مجلس بتواند سخنرانی کند که نیاز است این قانون اصلاح شود.

وی ادامه داد: نمایندگانی که به قالیباف رای می دهند هر مدیریتی که در اجلاس چهارم اعمال شود در آن مشارکت دارند و فردی که به عنوان رییس مجلس رای می آورد نشان می دهد چه تفکری در مجلس حاکم است.

عضو فراکسیون انقلاب با بیان اینکه حضورم برای نامزدی ریاست مجلس رفاقتی است نه رقابتی، تصریح کرد: همه نمایندگان با هم همکار و همراه هستند و کسی رقابت با دیگری ندارد، اما طبیعی است که اختلاف سلیقه وجود دارد.

عباسی در مورد برگزاری انتخابات هیات رییسه اجلاسیه چهارم نیز توضیح داد: آیین نامه مجلس مرجعی برای تصمیمات هیات رییسه است، اما به مرور زمان اشکالاتی در آن دیده می شود که امید است مورد بازنگری قرار گیرد.

وی بیان داشت: امروز رای استمزاجی در مورد انتخابات هیات رییسه در فراکسیون انقلاب انجام شد و افراد تابع فراکسیون، دیدگاه خود را در مورد نامزدها اعلام کردند و با برگزاری انتخابات فردا ممکن است افراد جدیدی در هیات رییسه کار خود را آغاز کنند.

به گزارش ایرنا، اجلاسیه چهارم مجلس شورای اسلامی دوم خرداد برگزار می‌شود و نمایندگان مجلس موظف هستند در سال پایانی مجلس یازدهم و به‌ مدت یک سال اعضای جدید هیات رییسه را انتخاب کنند.

اعضای جدید هیات رئیسه مجلس بعد از قرائت سوگندنامه، ۷ خرداد به‌ صورت رسمی کار خود را آغاز می کند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار