جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

اعزام نخستین کاروان حج تمتع ۱۴۰۲ از امشب

مسئول عملیات حج شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: نخستین کاروان اعزامی حج تمتع ۱۴۰۲ امشب از سه فرودگاه یزد، امام و ساری اعزام می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۸۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد حبیب الهی گفت: از ساعت ۲۲:۳۰ امشب، طی مراسمی نخستین گروه اعزامی حجاج از فرودگاه حضرت امام خمینی (ره) بدرقه می‌شوند و ساعت ۰۰:۵۰ بامداد فردا عازم مدینه منوره خواهند شد. همچنین دو فرودگاه ساری و یزد نیز در نخستین روز عملیات حج پذیرای زائران خواهد بود و به این ترتیب نخستین پرواز زائران در فرودگاه ساری ساعت ۰۴:۴۰ و در فرودگاه یزد ساعت ۱۰:۳۰ به مدینه منوره انجام خواهد شد.

مسئول عملیات حج شرکت فرودگاه‌ها گفت: آخرین پرواز رفت در تاریخ اول تیر از فرودگاه‌های امام خمینی (ره)، همدان و گرگان انجام می‌شود. پرواز‌های برگشت نیز از سیزدهم تیرماه از فرودگاه‌های امام خمینی (ره)، ساری و یزد آغاز و تا تاریخ سوم مرداد که حجاج از فرودگاه‌های امام خمینی (ره)، اهواز و کرمان وارد میهن اسلامی می‌شوند، ادامه خواهد داشت.

حبیب الهی با اشاره به دو برابر شدن تعداد زائران خانه خدا گفت: با افزایش تعداد زائران نسبت به سال گذشته، میزان خدمات فرودگاهی نیز بیشتر خواهد بود به طوری که امسال بیش از دو هزار نفر در این حوزه فعالیت خواهند کرد. نقاط ضعف و قوت تجربیات سال‌های اخیر بررسی شده و باتمام توان به‌دنبال ارائه بهترین خدمات ممکن به زائرانی هستیم که بعد از سالیان سال انتظار به خانه خدا دعوت شده‌اند.

مسئول عملیات حج با اشاره به اختیارات خاص مدیران فرودگاه‌های عامل حج برای انجام بهتر این عملیات از سوی معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، گفت: در این عملیات مدیران از اختیارات لازم برای تصمیم گیری و اقدام در خصوص موضوعات مختلف در کمترین زمان ممکن برخوردار هستند.

حبیب الهی با اشاره به اهمیت وجود جلوه‌های بصری ویژه در فرودگاه‌های عامل حج گفت: زائران باید معنویت و رنگ و بوی مناسک حج را در فرودگاه‌ها احساس کنند و بر همین اساس اقدامات لازم در فرودگاه‌های کشور انجام خواهد شد.

او از مشایعت کنندگان زائران خانه خدا در استان‌های کشور خواست؛ به منظور ارائه خدمات هرچه بهتر به زائران و نیز جلوگیری از ایجاد ترافیک و ازدحام در اطراف فرودگاه، مراسم بدرقه حجاج پیش از مراجعت آن‌ها به فرودگاه‌ها انجام شود و تا حد امکان از مراجعه به فرودگاه‌ها خودداری کنند. با هماهنگی انجام شده توسط مدیران فرودگاه ها، نیرو‌های اورژانس با توان مضاعف در فرودگاه‌های عامل حج برای ارائه خدمات پزشکی حضور خواهند داشت. امسال حدود ۸۸ هزار زائر عازم سرزمین وحی می‌شوند و فرودگاه حضرت امام با اعزام ۲۵ هزار و فرودگاه مشهد با اعزام ۱۳ هزار زائر بیشترین اعزام و فرودگاه‌های رشت با اعزام ۴۶۰ زائر و قشم و چابهار با اعزام ۲۳۰ زائر کمترین اعزام را به کشور عربستان خواهند داشت./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر