غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

تحریم‌های جدید آمریکا علیه بخش سایبری کره شمالی

دولت آمریکا روز سه‌شنبه از اعمال تحریم‌های جدید علیه نیروها و کارمندان حوزه فن‌آوری اطلاعات و سایبری کره شمالی که برخی از آنها در چین و روسیه کار می‌کنند خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد، تحریم‌های جدیدی را علیه هزاران تن از کارمندان حوزه سایبری و فن‌آوری اطلاعات کره شمالی که تعداد قابل توجهی از آنها در چین و روسیه مشغول به کار هستند وضع می‌کند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این وزارتخانه مدعی شد، درآمد حاصل از کار این نیروهای کره شمالی به تامین مالی برنامه‌های تسلیحات کشتار جمعی و موشکی این کشور کمک می‌کند.

 

در بیانیه وزارت خزانه داری آمریکا آمده است، واشنگتن و سئول مشترکا یک تبعه کره شمالی به نام «کیم سانگ مان»، و یک شرکت به نام «همکاری فن آوری اطلاعات چینیونگ» را به دلیل فعالیت‌هایشان در حوزه فن‌اوری اطلاعات تحریم کرده‌اند.

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد، کره شمالی هزاران کارمند حوزه فن‌آوری اطلاعات را در سراسر جهان و عمدتا در چین و روسیه داشته و کار این کارمندان «درآمدی را ایجاد می‌کند که به برنامه‌های غیرقانونی تسلیحات کشتار جمعی و موشک‌های بالستیک کره شمالی کمک می‌کند. این کارمندان هویت‌، مکان و ملیت‌های خود را پنهان کرده و از اسناد جعلی برای تقاضا دادن برای کار استفاده می‌کنند.»

 

این وزارتخانه در ادامه بیانیه خود نوشت، این کارمندان به صورت محرمانه در صنایع و جایگاه‌های مختلف اعم از حوزه‌های «تجارت، سلامت و تناسب اندام، شبکه های اجتماعی، ورزش، سرگرمی و سبک زندگی کار کرده‌اند.»

 

وزارت امور خارجه آمریکا پیشتر ادعا کرده‌ بود که استخدام کارمندان فن‌آوری اطلاعات کره شمالی از سوی شرکت‌ها می‌تواند به دزدی مالکیت معنوی منجر شود.

 

طبق اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا، سه سازمان دیگر مرتبط با بخش سایبری پیونگ یانگ شامل «مرکز صدودهم تحقیقات»، «دانشگاه اتوماسیون پیونگ یانگ» و «دفتر شناسایی فنی» کره شمالی پیشتر توسط کره جنوبی به خاطر دست داشتن در عملیات‌های سایبری و کسب درآمد نامشروع برای حمایت از برنامه‌های تسلیحات کشتار جمعی کره شمالی تحریم شدند.

 

وزارت خزانه‌داری آمریکا در اعلامیه خود مدعی شد، دفتر شناسایی فنی کره شمالی فعالیت‌های تهاجمی سایبری این کشور را رهبری کرده و ناظر بر کارمندان وابسته به گروه هکری «لازاروس» است.

 

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

 

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

 

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد./ فارس

ارسال نظر