حاجی‌بابایی: مجلس تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی را مصوب کرد / دولت نظرش را اعلام کند فرمانده کل ارتش: تهدید دشمن را تمام شده تلقی نمی‌کنیم سردار احمد وحیدی:دایران دستش باز است تا در مقابل تکرار تجاوزات، هر آنچه را که لازم می‌داند، انجام دهد نیکزاد: تشکیل شورای عالی دفاع باید به تائید رهبر انقلاب برسد پزشکیان: برادری بین کشور‌های اسلامی فراتر از مناسبات سیاسی است مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته شد قالیباف: در ژنو مشخص کردیم که ایران امنیت خود را از کسی گدایی نمی‌کند دولت موظف به انجام اقدامات حمایتی از ایرانیان خارج از کشور در موارد ضروری شد لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع مسترد شد مهاجرانی: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با سه کشور اروپایی در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد قالیباف ۳ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد بیانیه سپاه: نسخه تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی توطئه‌ای شیطانی است طحان نظیف: نظام به مشارکت مردم در حکمرانی باور دارد / واکنش سخنگوی شورای نگهبان به برگزاری رفراندوم بازگشت دوباره طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» به مجلس پزشکیان عازم پاکستان شد

سرلشکر سلامی: هرگونه تعرضی را قاطعانه پاسخ می دهیم

فرمانده کل سپاه گفت: نیرو‌های نظامی در همه شرایط آماده دفاع از مرز‌ها و سرزمین کشور عزیزمان هستند و هرگونه تعرضی را قاطعانه پاسخ خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 07
کد خبر: ۱۸۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه صبح امروز( چهارشنبه ) در بازدید از ارتفاعات و مناطق مرزی استان کرمانشاه، از آمادگی‌های همه جانبه فرزندان ملت ایران در صیانت از تمامیت ارضی و امنیت میهن اسلامی ابراز خرسندی کرد.

 

وی ضمن قدردانی از مجاهدت، فداکاری و هوشیاری رزمندگان اسلام در مناطق سخت و صعب العبور مرزی گفت: امنیت امروز مرز‌ها خط قرمز نیرو‌های مسلح کشور است.

 

فرمانده کل سپاه گفت: نیرو‌های نظامی در همه شرایط آماده دفاع از مرز‌ها و سرزمین کشور عزیزمان هستند و هرگونه تعرضی را قاطعانه پاسخ خواهند داد.

 

سرلشکر سلامی با همراهی مسئولان ارشد نظامی و غیر نظامی از ارتفاعات و مناطق مرزی استان کرمانشاه، از پاسگاه‌های مرزی نیروی زمینی سپاه در مناطق و ارتفاعات و مناطق مرزی استان کرمانشاه، ارتفاعات مرزی شهرستان پاوه، جوانرود، روانسر و ثلاث باباجانی بازدید کرد و در جریان وضعیت و میزان آمادگی آنان برای تامین امنیت مرز‌ها و مقابله با تهدیدات دشمنان و امنیت و آرامش ملت ایران قرار گرفت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار