پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

تقویت مبادلات چین و روسیه با ارزهای ملی

نخست وزیر روسیه اعلام کرد: تجارت بدون دلار، مبادلات دو کشور را تقویت کرده و به هدفگذاری 200 میلیارد دلاری نزدیک کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از راشاتودی، عمده تجارت روسیه و چین دیگر با دلار انجام نمی شود و ارزهای ملی دو کشور جایگزین این ارز شده است.

نخست وزیر روسیه اعلام کرد: نزدیک به دو سوم معاملات بین مسکو و پکن در حال حاضر با روبل و یوان انجام می شود.

میخائیل میشوستین گفت: مسکو بارها اعلام کرده است که دلار و یورو را غیر قابل اعتماد می داند زیرا استفاده از آنها در معاملات مرزی این کشور با تحریم های غرب بر سر در گیری در اوکراین به خطر افتاده است.

نخست وزیر روسیه در مجمع تجاری شانگهای اعلام کرد: تصمیم متقابل دو کشور برای انجام اکثر معاملات با ارزهای ملی به میزان زیادی تجارت دوجانبه را تقویت کرده است که در حال رسیدن به هدف 200 میلیارد دلاری در سال جاری هستند که جلوتر از برنامه اتفاق می افتد.

وی افزود: در حالی که در سال 2021 تنها حدود یک چهارم تسویه مالی دو کشور با ارزهای ملی انجام می شد اما سال گذشته این رقم به دو سوم رسید و دو کشور متعهد شدند که استقلال همکاری مالی دو جانبه را افزایش دهند و از این طریق حاکمیت اقتصاد دو کشور تقویت شود.

مسکو و پکن هر دو تلاش های خود را برای کاهش وابستگی به دلار و یورو در تجارت بین المللی در برابر تحریم های ضد روسیه در سال گذشته افزایش داده اند.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه پیش از این گفته بود که یوان چین باید به طور گسترده تر در تجارت خارجی روسیه نه تنها در معاملات با چین بلکه با کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین نیز مورد استفاده قرار گیرد.

سیاستگذاران هندی نیز در ماههای اخیر گامهایی برای دور شدن از دلار به روبل و روپیه در تجارت متقابل با مسکو برداشته اند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار