منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند عضو دولت قانون: نوری المالکی تنها نامزد چارچوب هماهنگی برای نخست‌وزیری عراق است نتانیاهو: روی ایجاد یک محور جدید ضد شیعه کار می‌کنیم حادثه امنیتی در محل اقامت ترامپ گروسی: آژانس فوق‌العاده بی‌طرف بوده/ بر سر حمله به تأسیسات ایران با کسی تبانی نکردیم اردن: از خاک ما علیه ایران استفاده نخواهد شد عدم دعوت ایران از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا برای شرکت در مراسم «سلام سفرا» واکنش فرانسه و آلمان به افزایش ۱۵درصدی تعرفه‌ها توسط ترامپ داعش، دولت الجولانی را تهدید کرد

روسیه سفیر آمریکا را احضار کرد

وزارت خارجه روسیه سفیر آمریکا را برای اعتراض در زمینه مواضع واشنگتن در زمینه حمله به خاک روسیه احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 26
کد خبر: ۱۸۶۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع روسی امروز جمعه از احضار سفیر آمریکا در مسکو توسط وزارت خارجه این کشور خبر داده‌اند.

 

براساس گزارشها، وزارت خارجه روسیه سفیر واشنگتن را در اعتراض به مواضع آمریکا در زمینه حمله به خاک روسیه فراخوانده است.

 

یک گروه خرابکار اوکراینی روز دوشنبه به منطقه «بلگورود» در نزدیکی مرز اوکراین در روسیه یورش بردند و دست‌کم هشت نفر از مردم محلی را زخمی کردند. به گفته وزارت دفاع روسیه نزدیک به ۷۰ نفر از نئونازیهای اوکراینی در این رویداد کشته و 4 خودروی زرهی و پنج کامیون نظامی منهدم شدند. برخی منابع روس می‌گویند که اوکراینیها در این حمله از تجهیزات نظامی ساخت آمریکا استفاده کرده‌اند.

 

این درحالیست که «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شده موضع آمریکا در قبال خصومت‌ها در خاک روسیه تغییر نکرده و ما اوکراینی‌ها را به حمله به خاک روسیه تشویق نمی‌کنیم.

 

کاخ سفید نیز روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ما اطلاعاتی در مورد حمله بلگورود نداریم و مدعی شد که به نظر میرسد که گروه‌های روسی هوادار جنگ در اوکراین پشت آن هستند.

 

در بیانیه کاخ سفید آمده است: ما از هرگونه حمایت از حمله به خاک روسیه جلوگیری می‌کنیم و بر اطمینان از اینکه اوکراین می‌تواند از خود دفاع کند تمرکز می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار