سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

یک آتش سوزی گسترده دیگر در تهران/ انبار خیابان سعدی در حریق

سخنگوی آتش‌نشانی شهر تهران جزئیات وقوع حریق یک انبار در خیابان سعدی شمالی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید جلال ملکی سخنگوی آتش‌نشانی شهر تهران گفت: پیرو تماس‌های شهروندان با ایستگاه آتش‌نشانی از یک مورد آتش سوزی در ساعت ۲۲ و ۵۰ دقیقه شب گذشته در خیابان سعدی شمالی کمی پایین‌تر از خیابان انقلاب اطلاع یافتیم که بلافاصله ۵ ایستگاه آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

 

وی افزود: کم‌تر از ۲ دقیقه اولین ایستگاه آتش‌نشانی به محل حادثه رسید و خودروی‌های پشتیبانی و ایستگاه‌های دیگر در فاصله کوتاه به محل رسیدند.

 

ملکی افزود: ۳ ملک و انبار در کنار یکدیگر جمعاً به وسعت ۵۰۰ متر بود که همگی مسقف بودند، یکی از انبار‌ها چاپخانه با مقدار زیادی دستگاه‌های چاپ و کاغذ بود و در دیگری تعداد زیادی بشکه‌های الکل که در اثر حرارت کاملاً تبله کرده بود و هر لحظه امکان انفجار آ نها وجود داشت.

 

وی افزود: این بخش به وسعت ۴۰۰ متر کاملاً شعله‌ور شده بود و در مجاورتش ساختمان‌های مسکونی و یک مدرسه وجود داشت که همه تخلیه شده بود.

 

سخنگوی آتش نشانی شهر تهران گفت: یک خانواده در داخل مدرسه حضور داشتند که با اولین اقدام ایمن سازی و خارج شدند.

 

ملکی گفت: حدود ۲۵ نفر از ساختمان‌های اطراف به کمک آتش نشانان خارج شدند و همچنین یک دختری که دچار محدودیت حرکتی بود و نیاز به کمک برای جابه جایی داشت به کمک همکاران به سلامت خارج شد.

 

وی افزود: آتش نشانان برای عملیات اطفا مجبور شدند بخشی از سقف‌های شیروانی را بشکافند تا هم عملیات تخلیه و هم نفوذ به کانون اصلی را آغاز کنند.

 

ملکی در پایان بیان داشت: مدت زیادی است که آتش کامل خاموش شده و تا به این لحظه مصدومیت و تلفات جانی نداریم و نیرو‌ها مشغول لکه گیری و ایمن سازی محل هستند با توجه حجم اجناس در این انبار‌ها عملیات لکه گیری و ایمن سازی کمی زمان بر می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر