گلوبال پاور: نیروهای مسلح ایران از قدرت‌های برتر نظامی در جهان است

یک وبگاه تخصصی نظامی در تازه‌ترین رتبه‌بندی خود نیروهای مسلح ایران را از جمله قدرت‌های برتر جهان خواند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک وبگاه تخصصی نظامی در تازه‌ترین رتبه بندی خود نیروهای مسلح ایران را از جمله قدرت‌های برتر جهان خواند.

 

وبگاه «یاهو نیوز» روز شنبه به نقل از وبگاه «گلوبال فایر پاور» نوشت که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از جمله قدرت‌های نظامی جهان است.

 

این وبگاه ۱۴۴ کشور و رژیم صهیونیستی را ارزیابی کرد. این رتبه بندی عواملی از جمله میزان تجهیزات نظامی و نیروهای هر کشور و همچنین وضعیت مالی، جغرافیا و منابع موجود را در نظر گرفته است.

 

گلوبال فایر در ارزیابی خود ایران را در زمینه‌هایی از جمله قدرت ناوگان تانک، پرتاب کننده موشک و راکت و مجموع نیروی نظامی فعال در فهرست ۱۰ کشور برتر قرار داد.

 

در این ارزیابی آمده است که تا ژانویه ۲۰۲۳، ایران بیش از ۴۰۰۰ تانک و بیش از ۱۰۰۰ پرتابگر راکت و موشک داشته است. پرسنل نظامی فعال این کشور با ۵۷۵۰۰۰ نفر، هفتمین نیروی نظامی بزرگ در جهان است.

 

این وبگاه تخصصی امتیاز ۲۷۱۲ را به نیروهای مسلح ایران داده است. آمریکا، چین و روسیه بالاترین رتبه را در این رده بندی دارند. ارتش هند نیز در جایگاه چهارم این رده بندی قرار گرفته است. ارتش عربستان در این رده بندی در جایگاه بیست و دوم و ارتش رژیم صهیونیستی در جایگاه هجدهم، یک پله پایین‌تر از ایران قرار دارد.

 

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» نیز در گزارشی ضمن بررسی دستاوردهای نظامی و قابلیت‌های موشکی ایران، تاکید کرد که موشک‌های ایرانی به تهدیدی چندلایه علیه امنیت تل‌آویو و واشنگتن تبدیل شده‌اند.

 

روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست» روز شنبه (۲۷می)، ۲ روز پس از رونمایی ایران از جدیدترین موشک بالستیک دوربرد و دقیق خود با نام «خرمشهر-۴» یا «خیبر» همانند بسیاری از رسانه‌های عبری دیگر به این موضوع واکنش نشان داده و در گزارشی نوشت: «موشک‌های ایران برای امنیت اسرائیل و ایالات متحده آمریکا تهدیدکننده هستند.»

 

این روزنامه صهیونیستی در گزارش مفصلی نوشت: ایران از دهه ۱۹۸۰ روی توسعه موشکی کار می‌کرد و امروز نیز به افزایش برد و دقت موشک‌های خود ادامه می‌دهد. به طوری که هم‌اکنون تهران انواع موشک‌ها از نظر برد، سوخت مصرفی و موارد به کارگیری در اختیار دارد؛ حالا حتی در اینکه کدام بخش از صنایع دفاعی و یا سازمان هوافضای ایران این سامانه‌ها را تولید می‌کند، هم تنوع و گستردگی وجود دارد.

 

جروزالم پست در ادامه می‌نویسد: «ایران به کار خود با موشک‌های سوخت مایع و سوخت جامد ادامه می‌دهد. همچنین به کار روی موشک‌هایی که می‌توانند ماهواره‌ها را پرتاب کنند، ادامه می‌دهد و تمرکز خاصی هم روی موشک‌های کروز و مهمات هدایت‌شونده دقیق دارد. این بدان معناست که ایران در زمینه تسلیحاتی که می‌تواند اسرائیل و آمریکا و اروپا و آسیا را تهدید کند، گزینه‌های زیادی برای اقدام دارد.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر