ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

دفع حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه روسیه

مقام‌های روسیه خبر دادند حمله پهپادی به پالایشگاه «ایلسکی» در منطقه کراسنودار این کشور واقع در نزدیکی دریای سیاه دفع شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر. مقام‌های وزارت امور اضطراری روسیه در کراسنودار از حمله ناکام پهپادی به یک پالایشگاه این منطقه و واکنش پدافند هوایی خبر دادند.

 

منابع رسانه‌ای از روسیه خبر دادند که سامانه پدافند هوایی این کشور پهپادهایی را که درصدد حمله به پالایشگاه «ایلسکی» در نزدیکی دریای سیاه بودند، نابود کرد.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، مقام‌های وزارت امور اضطراری روسیه تصریح کردند: «چند پهپاد سعی کردند به قلمرو پالایشگاه نفت ایلسکی در منطقه کراسنودار نزدیک شوند. همه آنها خنثی شدند و زیرساخت‌های پالایشگاه آسیبی ندید».

 

مقام‌های روسیه درباره اینکه عامل یا عوامل حمله پهپادی ناکام به این پالایشگاه بوده است، اظهارنظری نکردند.

 

روز شنبه (دیروز) مقام‌های روس اعلام کرده بودند که اوکراین به تاسیسات خطوط انتقال نفت در داخل خاک روسیه حمله کرد اما مقام‌های اوکراینی در این باره واکنشی نشان ندادند.

 

پالایشگاه ایلسکی که در نزدیکی بندر «نوووروسیسکی» در دریای سیاه قرار دارد، ظرفیت فراوری حدود 6.6 میلیون تُن در سال را دارد و طی ماه جاری چندین بار هدف حملات قرار گرفته است.

 

اطلاع رسانی مسکو درباره دفع حمله پهپادی به پالایشگاه روسیه در حومه دریای سیاه در شرایطی انجام شده گه درگیری‌های نظامی این کشور و اوکراین با مداخلات همه جانبه غرب ادامه دارد.

 

سرویس امنیت فدرال روسیه اخیرا خبر داد که نیروهای این نهاد اطلاعاتی و امنیتی توانستند حمله به تاسیسات اتمی روسیه را خنثی و چندین نفر را در همین ارتباط دستگیر کنند؛ حمله‌ای که به گفته سرویس امنیت فدرال روسیه، سرویس اطلاعاتی اوکراین عامل طراحی و تدارک آن بوده است.

 

آمریکا و متحدانش از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، با ارائه حمایت‌های همه جانبه تسلیحاتی، اقتصادی، اطلاعاتی در این جنگ مداخله کرده و همزمان اعمال فشارهای همه جانبه غرب علیه روسیه در دستور کار آنها قرار گرفته است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار