کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

جلسه شبانه برای انتخاب داور دربی ۱۰۱

کمیته داوران جلسه شبانگاهی برای انتخاب داور دربی ۱۰۱ برگزار کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۲ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خداداد افشاریان درمورد جلسه کمیته داوران برای انتخاب داور دربی ۱۰۱ ، اظهار داشت: دوست دارم اهالی فوتبال نسبت به این موضوع توجه خاص داشته باشند . اجازه می‌خواهم از همه هواداران، بازیکنان، مربیان و مسؤولان ۲ باشگاه خواهش می‌کنم نکاتی که از قبل داشتند مثل حرف‌های نامتعارفی که وجود داشت، مشکلاتی که با یک داور داشتند یا به طریقی ذهن‌شان بابت یک بازی به هم ریخته است، بیرون گذاشته و با یک دل صاف به زمین بیایند و به تیم داوری ما کمک کنند.

وی افزود: اجازه بدهند داور دربی با یک تمرکز بسیار بالا وظیفه‌اش را انجام بدهد و در نهایت این بازی پایان خوشی داشته باشد تا تیمی با رفتار ما حذف یا قهرمان نشود. قرار است ساعت ۲۳ امشب کمیته داوران تشکیل جلسه بدهد. تمام ملاحظات را برای این بازی در نظر گرفتیم. سعی داریم از داورانی استفاده کنیم که کمتر اشتباه کرده یا دست کم برای پرسپولیس و استقلال اشتباه نکرده باشند.

رئیس کمیته داوران خاطرنشان کرد: سعی داریم یک تیم داوری کارکشته و آماده را عازم این مسابقه کنیم تا با این تیمی که امشب انتخاب و ساعت ۱۰ صبح فردا از طریق سایت فدراسیون اعلام خواهد شد، بازی را به خوشی تمام کنیم.

افشاریان درخصوص اینکه آیا برای قضاوت این بازی، گزینه خارجی هم دارند، گفت: خیر. به هیچ وجه به استفاده از داور خارجی بازنمی‌گردیم و قطعا داور ایرانی این بازی را قضاوت خواهد کرد. اصلا به فکر داور خارجی نبودیم و هیچ جا هم رایزنی نکردیم. به حساسیت این بازی بسیار واقف هستیم و فدراسیون هم تاکید کرده باید مراقب فینال حذفی باشیم تا حق به حقدار برسد.

وی افزود: به همین دلیل برخلاف میل باطنی خود ۲ کمک داور پشت دروازه و یک داور ذخیره گذاشتیم. ۷ نفر برای این مسابقه انتخاب می‌شوند تا کار را شایسته انجام بدهند. امیدوارم صحنه‌ای از دید آن‌ها پنهان نماند و حق به حقدار برسد./فارس

ارسال نظر