بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

هیأت امنیتی عراق به ریاست «قاسم الاعرجی» به ایران می‌آیند

مشاور امنیت ملی عراق در صدر هیأتی امنیتی به منظور بحث و بررسی روند تامین امنیت مرزها با ایران، امروز (دوشنبه) وارد تهران می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، «قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق، صبح امروز (دوشنبه) بغداد را به مقصد تهران ترک کرد.

 

وبگاه «شفق نیوز» به نقل از دفتر مشاور امنیت ملی عراق خبر داد که قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی این کشور به دستور نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در صدر هیأتی امنیتی به منظور بحث و بررسی روند تامین امنیت مرزها با ایران امروز رهسپار ایران شده است.

 

روزنامه «العربی الجدید»، دوم ماه جاری، به نقل از منابع آگاه خبر داده بود که مشاور امنیت ملی عراق به منظور بررسی مسئله کنترل مرزها و بررسی فعالیت گروهک‌های کُرد تجزیه‌طلب در خطوط مرزی طی چند روز آینده به ایران سفر می‌کند.

 

یک منبع در دفتر مشاور امنیت ملی عراق به این رسانه قطری گفته بود: «به منظور بررسی آخرین دستاوردهای دولت در زمینه تأمین امنیت مرزها و همچنین پیشبرد مسئله حفظ آرامش و جلوگیری از حمله مجدد به مناطق مرزی عراق» مشاور امنیت ملی عراق به تهران سفر خواهد کرد.

 

خبرگزاری رسمی عراق (واع) نیز اخیرا به نقل از الاعرجی گزارش داده بود که وی در جریان گفت‌وگو با وابسته نظامی ایران در بغداد، مسائل مربوط به افزایش امنیت و مسئولیت دو کشور در زمینه تأمین امنیت مرزها را بررسی کرده است.

 

سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیشتر در اظهاراتی اشاره کرده بود که دولت عراق متعهد شده است گروهک‌های تروریستی در مجاورت مرزهای غربی ایران را خلع سلاح کند.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه در ادامه با بیان اینکه نیروی زمینی سپاه منتظر عملی شدن تعهدات طرف عراقی است، هشدار داد که در صورت عدم عمل به توافق، حملات سپاه علیه گروهک‌های تجزیه‌طلب ادامه خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار