برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت پرسرعت

اتصال روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت پرسرعت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: امسال همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا می‌کنند و تا پایان سال هیچ روستایی بالای ۲۰ خانواری که این امکان را نداشته باشند، نخواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۸ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از حضور در نشست کمیسیون صنایع و معادن، گفت: تعدادی از نمایندگان در جلسه امروز دوشنبه درباره وضعیت اینترنت در روستا سوال داشتند که ما مورد به مورد این سوالات را بررسی کردیم و حتی از داخل جلسه با برخی از روستاها تماس گرفته و وضعیت ارتباطات روستاها را جویا شدیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: از ابتدای دولت تاکنون بیش از ۴ هزار و ۱۰۰روستای جدید به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کردند که دسترسی این تعداد روستا در ۲۰ ماه بی‌سابقه بوده است، حدود ۳ هزار روستا باقی مانند که ان شاءالله امسال همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا می‌کنند و ما تا پایان سال هیچ روستایی بالای ۲۰ خانواری که این امکان را نداشته باشند، نخواهیم داشت.

زارع‌پور اضافه کرد: هرچند کار بسیار سختی است زیرا روستاهای باقی مانده عمدتا روستاهای صعب العبور، دور افتاده و در مناطق کوهستانی هستند اما همکارانم در وزارت ارتباطات و اپراتورها اراده کردند و قول دادند که شبانه روز کار کنند تا ان شاءالله این روستاها نیز تعیین تکلیف شوند و همه مردم از نعمت اینترنت و شبکه برخودار شوند.

وی درباره دزدی کابل‌های مخابراتی گفت: متاسفانه بخشی از مراجعات مردمی و تماس هایی که با شماره ۱۹۵ گرفته می‌شوند مربوط به سرقت کابل‌های مخابراتی است زیرا مس ارزش و قیمت پیدا کرده است، راهکار ما برای این مشکل زمینی کردن کابل‌ها در روستاها و فیبر نوری است که ما در شهرها طرح فیبر نوری منازل کسب و کارها را دنبال می‌کنیم که عملا این مشکل را به صورت ریشه‌ای حل می‌کند زیرا فیبر نوری قیمت چندانی ندارد البته هرچند در برخی مناطق از فیبر نوری استفاده شده اما از آنجا که برخی می‌پندارند که سیم مسی است، فیبر نوری مورد سرقت قرار می‌گیرد.

وزیر کابینه سیزدهم تصریح کرد: بخش زیادی از هزینه تعمیر و نگهداری مربوط به همین سرقت‌ها است؛ در برخی از روستاها بالای ۱۵ بار این اتفاق رخ داده است به طور مثال روز گذشته یکی از نمایندگان در روستایی تماس گرفتند و بیان کردند که ارتباط قطع شده است که پس از بررسی مشخص شد که این بار چهاردهمین بار است که این اتفاق رخ می‌دهد، در واقع این موضوع تبدیل به رویه شده است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار