جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

وزیر‌ اسبق خزانه‌داری آمریکا: برگزیت موجب تورم و آسیب به اقتصاد بریتانیا شد

وزیر اسبق خزانه‌داری آمریکا با بیان اینکه سیاست اقتصادی انگلیس سال‌ها معیوب بوده است، گفت که از برگزیت به عنوان یک اشتباه اقتصادی تاریخی که به اقتصاد بریتانیا آسیب رساند و به افزایش تورم کمک کرد، یاد خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 01
کد خبر: ۱۸۷۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر  به نقل از گاردین، لری سامرز، وزیر اسبق خزانه‌داری‌ آمریکا گفته است که از برگزیت به عنوان یک اشتباه اقتصادی تاریخی که به اقتصاد بریتانیا آسیب رساند و به افزایش تورم کمک کرد، یاد خواهد شد.

 

سامرز با تشبیه برگزیت به عنوان عاملی برای افزایش هزینه‌ها در بریتانیا، از سیاست اقتصادی این کشور نیز انتقاد کرد و گفت که سیاست اقتصادی انگلیس سال‌ها معیوب و اشتباه بوده است.

 

وی با اشاره به اینکه برگزیت رقابت‌پذیری اقتصاد انگلیس را کاهش داد، گفت: این اقدام بریتانیا، فشار نزولی بر پوند استرلینگ و فشار صعودی بر قیمت‌ها وارد کرد؛ علاوه بر اینکه موجب محدودیت واردات کالا و محدود کردن اشتغال شد و همه این‌ها افزایش تورم را به همراه داشت.

 

سامرز بانک مرکزی بریتانیا را مقصر سطوح بالای تورم در بریتانیا دانست و گفت: این تورم توسط سیاست‌های پولی ضعیف که برای مدت طولانی بسیار انبساطی بوده تقویت شده است.

 

سامرز در پاسخ به این سوال که آیا این اقدام بانک مرکزی بریتانیا درست است که برای مقابله با تورم بالا به افزایش نرخ بهره ادامه دهد یا خیر؟ گفت که او معتقد است این راه درستی است، حتی اگر خوشایند نباشد.

 

وی تاکید کرد: در تجربیاتی که همه ما پشت سر گذاشتیم، درسی وجود دارد، ما نمی‌خواهیم روند اقتصاد بریتانیا را پیش‌بینی کنیم؛ اما اگر دو سال دیگر بگذرد بدون اینکه بریتانیا وارد رکود شود، غافلگیر خواهیم شد.

 

گاردین چند روز پیش نیز نوشت، اقتصاددانان به ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس هشدار دادند که اقتصاد انگلیس ممکن است در سال آینده دچار رکود شود؛ زیرا بانک مرکزی انگلیس احتمالاً مجبور شود نرخ بهره را قبل از انتخابات عمومی بعدی به بیش از ۵ درصد افزایش دهد تا تورم را مهار کند./فارس

ارسال نظر