ترامپ در ادعایی خواستار دریافت غرامت از ایران شد! زلزله‌ای با قدرت ۷.۴ ریشتر کلمبیا را لرزاند اعلام حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف ترامپ ادعای ترامپ: بدون تشدید تنش با ایران تعامل می‌کنیم! ترامپ: با ایران شبه‌مذاکره می‌کنیم؛ درست مثل یک بازی شطرنج حل می‌شود عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر صحت دارد؟ ادعا‌های سنتکام: محاصره دریایی ایران را ادامه می‌دهیم حال وخیم جو بایدن از زبان پسرش فرمانده سنتکام وارد اراضی اشغالی شد + جزئیات عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز عضو سازمان بدر: حملات به عربستان از پایگاه‌های اسرائیلی در سوریه انجام شد زمان نهایی خروج نیرو‌های ائتلاف از عراق اعلام شد  اردوغان: توافق‌نامه مکه هیچ کشوری را هدف قرار نمی‌دهد آتلانتیک: تاب‌آوری ایران دولت ترامپ را غافلگیر کرد ترامپ: ما خودمان به موشک‌هایی که اوکراین درخواست کرده است، نیاز داریم

انهدام سامانه‌های دفاع هوایی اوکراین توسط روسیه

انهدام سامانه‌های دفاع هوایی اوکراین توسط روسیه بر اساس گزارش رسانه‌های روسیه، قوای ارتش این کشور در دور جدید حملات علیه نیروهای اوکراینی، سامانه‌های دفاع هوایی محافظت کننده از زیرساخت‌های نظامی «مهم» در اوکراین را هدف گرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۵۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ایگور کوناشنکوف»، سخنگوی وزارت دفاع روسیه اعلام کرد، ارتش این کشور با استفاده از «موشک‌های دوربرد هدایت‌شونده پرتابی از هوا» به سامانه‌های دفاع هوایی محافظ زیرساخت‌های نظامی «مهم» در اوکراین حمله کرده و آنها را با موفقیت منهدم کردند.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس» روسیه، کوناشنکوف، سخنگوی وزارت دفاع روسیه در یک نشست مطبوعاتی در شهر مسکو گفت، حملات انبوه علیه سامانه‌های ضدهوایی محافظت کننده از زیرساخت‌های نظامی حیاتی اوکراین پنجشنبه شب با تسلیحات هدایت‌شونده دقیق صورت گرفت.

 

کوناشنکوف گفت: «تمامی اهداف تعیین شده با موفقیت مورد اصابت قرار گرفتند.»

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، ارتش اوکراین نیز در پاسخ به حملات روسیه، یک سری حملات را از جمله علیه نواحی تحت کنترل روسیه در منطقه «زاپروژیا» اجرا کرد.

 

به نوشته خبرگزاری تاس روسیه، نیروهای مسلح اوکراین همچنین با موشکهای دوربرد «استورم شادو» دریافتی از بریتانیا به بندر «بردیانسک» حمله کرده و این حمله دست کم 9 مجروح بر جای گذاشت.

 

مقام‌های روسیه در روزهای گذشته به ویژه در پنجشنبه و جمعه از وقوع حملاتی از جانب نیروهای اوکراینی به منطقه مرزی «بلگورود» خبر داده‌اند.

 

«ویاچسلاو گلادکوف»، فرماندار منطقه مرزی «بلگورود» روسیه روز جمعه، دوم ژوئن گفت، نیروهای مسلح اوکراین جاده‌ای در یکی از شهرک‌های این منطقه را گلوله‌باران کردند که باعث کشته شدن دو زن و زخمی شدن دو نفر دیگر شد.

 

روز پنجشنبه وزارت دفاع روسیه از دفع حمله‌ به نواحی مرزی با اوکراین از سوی شبه‌نظامیان مورد حمایت کی‌یف خبر داد و مقام‌های منطقه مرزی بلگورود از زخمی شدن چند غیرنظامی در حمله پهپادی و توپخانه‌ای به این منطقه و خروج شهروندان از چند ناحیه خبر دادند.

 

اوکراین دست داشتن ارتشش در حملات به منطقه بلگورود را تکذیب و ادعا کرده شبه‌نظامیان داوطلب روس این حملات را اجرا کردند.

 

سخنگوی کرملین در پی این حملات اعلام کرد «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه به طور مرتب از تحولات در نواحی مرزی مطلع می‌شود و متذکر شد قدرت‌های غربی از محکوم کردن حملات اوکراین به خاک روسیه امتناع کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار