تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه بار مالی بر دوش دولت می‌گذارد-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

تبدیل سازمان میراث فرهنگی به وزارتخانه بار مالی بر دوش دولت می‌گذارد

نماینده مردم محلات در مجلس با بیان اینکه تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه بار مالی بر دوش دولت می‌‌گذارد، گفت: با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، ما مجبور هستیم در تمام شهرهای کشور اداره مستقل ایجاد کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 09
کد خبر: ۱۸۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی نماینده محلات در مجلس با بیان اینکه تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه بار مالی به دوش دولت می گذارد، گفت: با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ما مجبور هستیم در تمام شهرهای کشور اداره مستقل ایجاد کنیم که این امر هزینه های اقتصادی به کشور تحمیل می کند.

 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به مصوبه مجلس درباره تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و تائید این مصوبه از سوی شورای نگهبان، گفت: با تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه خروجی مناسبی نصیب کشور نمی شود بنابراین در شرایط اقتصادی کنونی این نوع تغییرات به مصلحت نیست.

 

وی با بیان اینکه زمانی که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تبدیل به وزارتخانه شود بطور حتم نمی تواند با ساختار فعلی نیروی انسانی به فعالیت خود ادامه دهد، تصریح کرد: تغییر ساختار یک سازمان به وزارت خانه در شرایط فعلی اقتصادی صحیح نیست.

 

نماینده مردم محلات ودلیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: یکی از دلایل تبدیل سازمان میراث فرهنگی وگردشگری به وزارتخانه پاسخگو کردن وزارتخانه نسبت موضوعات مرتبط با گردشگری است اما در حال حاضر می توان در شرایطی که میراث فرهنگی و گردشکری در قالب ساختاری سازمانی فعالیت می کند، بطور مستقیم از رییس جمهور سوال کرد.

 

سلیمی افزود: سوال از رییس جمهور در موضوعات گردشگری می تواند امور اجرایی در زمینه توسعه گردشگری را سرعت ببخشد بنابراین بنده ضرورتی برای تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارت خانه مشاهده نمی‌کنم.

 

وی با بیان اینکه تبدیل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به وزارتخانه بار مالی به دوش دولت می گذارد ، یاداورشد: با تشکیل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ما مجبور هستیم در تمام شهرهای کشور اداره مستقل ایجاد کنیم که این امر هزینه های اقتصادی به کشور تحمیل می‌کند.

منبع : فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده