درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

مقام ترکیه‌: گفت‌وگوها با دمشق تعیین‌کننده خواهد بود

مقام ترکیه‌: گفت‌وگوها با دمشق تعیین‌کننده خواهد بود مسئول پرونده سوریه در وزارت خارجه ترکیه تاکید کرد که آنکارا و دمشق در نشست چهارجانبه به میزبانی مسکو گفت‌وگوهای مهمی داشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، «کورهان قراقوش»، مسئول پرونده سوریه در وزارت خارجه ترکیه، طی گفت‌وگو با شبکه «المیادین» تاکید کرد که گفت‌وگو با دمشق، به عنوان بخشی از دستورکار آنکارا در نشست چهارجانبه به میزبانی مسکو مهم خواهد بود.

 

این مقام ترکیه‌ای به خبرنگار المیادین گفت: رایزنی‌های آنکارا در نشست مسکو، برای دستیابی به توافق در خصوص سوریه تعیین‌کننده بوده‌اند.

 

«مولود چاووش اوغلو»، وزیر امور خارجه سابق ترکیه، یک هفته پیش اعلام کرده بود که کشورش تصمیم دارد کمیته‌ای برای تهیه نقشه‌راه و برنامه اقدام برای «عادی‌سازی روابط با سوریه» دهد. او تاکید کرده بود که این کمیته ظرف چند روز برای شروع کار خود تشکیل جلسه خواهد داد.

 

چاووش اوغلو بعد از مراسم تحلیف «رجب طیب اردوغان» به عنوان رئیس‌جمهور ترکیه برای پنج سال دیگر، از ترکیب کابینه جدید دولت آنکارا کنار گذاشته شد تا «هاکان فیدان» که پیش از این وزیر اطلاعات ترکیه بود، دستگاه سیاست خارجی این کشور را مدیریت کند.

 

«فیصل المقداد»، وزیر امور خارجه سوریه پیش‌تر تایید کرده بود که دمشق و آنکارا فرصت همکاری برای دستیابی به خواسته‌های مردم دو کشور را دارند. وی با بیان اینکه سوریه و ترکیه دارای مرزهای طولانی، اهداف و منافع مشترک هستند، خاطرنشان کرده بود: با وجود تمام رخدادهای منفی سال‌های گذشته، دو کشور هنوز فرصت همکاری مشترک دارند.

 

وزیر سوریه ضمن تاکید بر آمادگی دولت دمشق برای گفت‌وگو با آنکارا اظهار کرده بود: این بهترین راه برای رسیدن به اهداف مورد نظر است، تا زمانی که این راه بر اساس احترام متقابل به حاکمیت، استقلال، وحدت و تمامیت ارضی کشور و عدم مداخله در امور داخلی پیگیری شود.

 

پیش از این وزرای امور خارجه روسیه، سوریه، ترکیه و ایران طی یک نشست چهارجانبه به میزبانی مسکو موافقت کرده بودند تا معاونان آن‌ها، سازوکار و جزئیات روند عادی سازی روابط بین آنکارا و دمشق را تعیین کنند تا این دو کشور در چارچوب گفت‌وگوهای «آستانه» به اختلافات پایان دهند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار