تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

تسلیت رئیس‌جمهور مصر به نتانیاهو

رئیس‌جمهور مصر کشته شدن 3 نظامی صهیونیست در مرز مصر را به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه)، با یکدیگر تلفنی گفت‌وگو کردند.

 

بنابر گزارش پایگاه «عرب۴۸» به نقل از دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت‌و‌گوی دو طرف به حادثه تیراندازی اخیر در مرز فلسطین اشغالی و مصر اختصاص یافته است.

 

در این بیانیه آمده است که عبدالفتاح السیسی کشته شدن ۳ نظامی صهیونیست در مرز مصر را به نتانیاهو تسلیت گفته و در مقابل نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز از پایبندی قاهره به انجام تحقیقات مشترک در مورد این حادثه تشکر کرده است.

 

همزمان با این بیانیه، دفتر ریاست جمهوری مصر نیز بیانیه صادر کرد و نوشت: «آقای رئیس جمهور و نخست‌وزیر اسرائیل بر اهمیت هماهنگی کامل به منظور کشف تمام زوایای پنهان حادثه و همچنین بر قصد خود مبنی بر تداوم همکاری و هماهنگی‌ها تاکید کرده‌اند.»

 

یک نیروی مصری، صبح روز یکشنبه، در درگیری با نظامیان صهیونیست، سه تن از آن‌ها را به هلاکت رساند. این درگیری حدود ساعت چهار و نیم بامداد در گذرگاه «نیتسانا» که در سال ۱۹۸۲ پس از امضای معاهده سازش بین رژیم صهیونیستی و مصر بنا شده، رخ داد.

 

به دنبال هلاکت ۳ نظامی مذکور، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه روز یکشنبه کابینه این رژیم گفت که این اقدام، «یک حمله تروریستی فاجعه‌بار» بود.

 

بنیامین نتانیاهو همچنین اضافه کرده بود: «پیامی روشن برای مصری‌ها ارسال کردیم مبنی بر اینکه ما انتظار داریم تحقیق مشترک در خصوص حمله در مرز جامع باشد.»/ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار