سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست

تسلیت رئیس‌جمهور مصر به نتانیاهو

رئیس‌جمهور مصر کشته شدن 3 نظامی صهیونیست در مرز مصر را به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه)، با یکدیگر تلفنی گفت‌وگو کردند.

 

بنابر گزارش پایگاه «عرب۴۸» به نقل از دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت‌و‌گوی دو طرف به حادثه تیراندازی اخیر در مرز فلسطین اشغالی و مصر اختصاص یافته است.

 

در این بیانیه آمده است که عبدالفتاح السیسی کشته شدن ۳ نظامی صهیونیست در مرز مصر را به نتانیاهو تسلیت گفته و در مقابل نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز از پایبندی قاهره به انجام تحقیقات مشترک در مورد این حادثه تشکر کرده است.

 

همزمان با این بیانیه، دفتر ریاست جمهوری مصر نیز بیانیه صادر کرد و نوشت: «آقای رئیس جمهور و نخست‌وزیر اسرائیل بر اهمیت هماهنگی کامل به منظور کشف تمام زوایای پنهان حادثه و همچنین بر قصد خود مبنی بر تداوم همکاری و هماهنگی‌ها تاکید کرده‌اند.»

 

یک نیروی مصری، صبح روز یکشنبه، در درگیری با نظامیان صهیونیست، سه تن از آن‌ها را به هلاکت رساند. این درگیری حدود ساعت چهار و نیم بامداد در گذرگاه «نیتسانا» که در سال ۱۹۸۲ پس از امضای معاهده سازش بین رژیم صهیونیستی و مصر بنا شده، رخ داد.

 

به دنبال هلاکت ۳ نظامی مذکور، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه روز یکشنبه کابینه این رژیم گفت که این اقدام، «یک حمله تروریستی فاجعه‌بار» بود.

 

بنیامین نتانیاهو همچنین اضافه کرده بود: «پیامی روشن برای مصری‌ها ارسال کردیم مبنی بر اینکه ما انتظار داریم تحقیق مشترک در خصوص حمله در مرز جامع باشد.»/ فارس

ارسال نظر