دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

تسلیت رئیس‌جمهور مصر به نتانیاهو

رئیس‌جمهور مصر کشته شدن 3 نظامی صهیونیست در مرز مصر را به نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 06
کد خبر: ۱۸۷۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، امروز (سه‌شنبه)، با یکدیگر تلفنی گفت‌وگو کردند.

 

بنابر گزارش پایگاه «عرب۴۸» به نقل از دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت‌و‌گوی دو طرف به حادثه تیراندازی اخیر در مرز فلسطین اشغالی و مصر اختصاص یافته است.

 

در این بیانیه آمده است که عبدالفتاح السیسی کشته شدن ۳ نظامی صهیونیست در مرز مصر را به نتانیاهو تسلیت گفته و در مقابل نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز از پایبندی قاهره به انجام تحقیقات مشترک در مورد این حادثه تشکر کرده است.

 

همزمان با این بیانیه، دفتر ریاست جمهوری مصر نیز بیانیه صادر کرد و نوشت: «آقای رئیس جمهور و نخست‌وزیر اسرائیل بر اهمیت هماهنگی کامل به منظور کشف تمام زوایای پنهان حادثه و همچنین بر قصد خود مبنی بر تداوم همکاری و هماهنگی‌ها تاکید کرده‌اند.»

 

یک نیروی مصری، صبح روز یکشنبه، در درگیری با نظامیان صهیونیست، سه تن از آن‌ها را به هلاکت رساند. این درگیری حدود ساعت چهار و نیم بامداد در گذرگاه «نیتسانا» که در سال ۱۹۸۲ پس از امضای معاهده سازش بین رژیم صهیونیستی و مصر بنا شده، رخ داد.

 

به دنبال هلاکت ۳ نظامی مذکور، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه روز یکشنبه کابینه این رژیم گفت که این اقدام، «یک حمله تروریستی فاجعه‌بار» بود.

 

بنیامین نتانیاهو همچنین اضافه کرده بود: «پیامی روشن برای مصری‌ها ارسال کردیم مبنی بر اینکه ما انتظار داریم تحقیق مشترک در خصوص حمله در مرز جامع باشد.»/ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده