ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

تیراندازی در ویرجینیا با ۱۲ کشته و زخمی

رسانه‌های آمریکایی از وقوع یک تیراندازی در ایالت ویرجینیا خبر داده‌اند که به کشته شدن دست‌کم ۲ نفر منجر شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های آمریکا بامداد چهارشنبه گزارش داده‌اند تیراندازی در یک مراسم فارغ‌التحصیلی در شهر ریچموند در ایالت ویرجینیا دست‌کم ۲ نفر کشته و ۱۰ نفر دیگر زخمی شدند.

 

روزنامه هافینگتون‌پست گزارش داد قبل از وقوع این تیراندازی یک مراسم جشن فارغ‌التحصیلی در یک دبیرستان در شهر ریچموند در حال برگزاری بود.

 

سرپرست اداره پلیس ریچموند، «ریک ادواردز» گفته که دو نفر در ارتباط با این تیراندازی بازداشت شده‌اند. در پی وقوع این تیراندازی برگزاری مراسم جشن فارغ‌التحصیلی نیمه‌کاره ماند و لغو شد.

 

دسترس‌پذیری سلاح‌

با آنکه آمریکا حدود پنج درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

 

همچنین بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کنگره آمریکا آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی (۴۸ درصد) از کل ۶۵۰ میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.

 

علی‌رغم آنکه وقوع چنین تیراندازی‌هایی هر بار به مباحثات عمومی در باب اقدام‌های لازم دامن می‌زند احتمال تصویب قوانینی برای جلوگیری از استفاده از سلاح‌های نیمه خودکار بعید به نظر می‌رسد.

 

چندی پیش مرکز افکارسنجی پیو اعلام کرد نتایج تحقیقات این مرکز نشان می‌دهد شمار کودکان و نوجوانان آمریکایی که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ به ضرب گلوله کشته شده‌اند ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

 

نتایج تحقیق مرکز پیو نشان می‌دهد در بازه زمانی بین ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ شمار کودکان و نوجوانانی که بر اثر تیراندازی جانشان را از دست می‌دهند از ۱۷۳۲ مورد به ۲۵۹۰ مورد رسیده است.

 

این آمار، بالاترین ارقامی است که از زمان گزارش امارهای مربوط به چنین مرگ و میرهایی در سال ۱۹۹۹ به ثبت رسیده است.

 

قبل‌تر از آن روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داده بود سال ۲۰۲۲ خشن‌ترین سال تحصیلی در مدارس آمریکا طی چند دهه گذشته بوده است. در این سال ۴۶ تیراندازی در مدارس اتفاق افتاد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار