موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

بولتون خواستار عقب‌نشینی ترامپ از انتخابات شد

مشاور امنیت ملی آمریکا در دوره ریاست‌جمهوری ترامپ از وی خواست به دلیل انباشت اتهامات فدرال علیه وی، به کارزار انتخاباتی خود پایان دهد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی آمریکا در دوره ریاست‌جمهوری ترامپ، از وی خواست بعد از طرح ۳۷ مورد اتهام فدرال علیه وی، به کارزار انتخاباتی خود پایان دهد.

 

رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند در کیفرخواست صادرشده علیه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ۳۷ مورد اتهام علیه او در ارتباط با نگهداری اسناد محرمانه، مانع‌تراشی در اجرای عدالت و طرح بیانیه‌های نادرست مطرح شده است.

 

بولتون جمعه در توییتی نوشت اتهامات کیفری علیه ترامپ در حال انباشته شدن است و او اگر واقعاً به اولویت دادن به منافع کشور باور داشته باشد، از حاکمیت قانون بجای نقض آن حمایت خواهد کرد.

 

به گزارش هیل، او در این توییت نوشت: دونالد ترامپ باید فوراً به عنوان نامزد ریاست‌جمهوری کنار بکشد، اتهامات کیفری حول او در حال انباشته شدن است. اگر ترامپ واقعاً نماینده و حامی سیاست‌های اول آمریکا باشد، از حاکمیت قانون بجای نقض مداوم آن حمایت خواهد کرد. همین حالا کنار بکش!

 

بولتون سیاستمدار جنگ‌طلب آمریکایی که حدود یک سال مشاور امنیت ملی ترامپ بود و در دولت بوش پسر نماینده آمریکا در سازمان ملل بود، بارها به شدت از رئیس سابق خود انتقاد کرده و اخیراً به سی‌ان‌ان گفت ترامپ آسیب بزرگی به آمریکا و حزب جمهوری‌خواه وارد کرد.

 

کیفرخواست علیه ترامپ جمعه افشا شد و در آن به ۳۱ مورد نگهداری عمدی اطلاعات دفاع ملی در نقض قانون جاسوسی و شش اتهام دیگر متهم شد.

 

او تحقیقات و اتهامات درباره نگهداری اسناد محرمانه که از عمارت او در فلوریدا کشف شد را رد کرده و آن را با انگیزه سیاسی خوانده است.

 

ترامپ در شبکه اجتماعی تروث‌سوشال نوشت: «دولت فاسد بایدن به وکلای من اطلاع داده که من ظاهراً در ارتباط با حقه جعبه‌[های اسناد] متهم شده‌ام». به گفته وی، او باید سه‌شنبه در یک دادگاه فدرال در میامی حاضر شود. این نخستین بار است که یک رئیس‌جمهور سابق آمریکا در دادگاه فدرال متهم می‌شود.

 

محاکمه ترامپ تقریباً یک سال بعد از آن صورت می‌گیرد که اف.بی.آی بعد از جستجوی محل سکونت ترامپ در عمارت «مار-ئه-لاگو» بیش از ۱۰۰ سند محرمانه کشف کرد. «بیل بار» وزیر دادگستری ترامپ و یکی از نزدیکترین یاران وفادار او در ماه آوریل در گفت‌وگویی با شبکه خبری فاکس‌نیوز گفته بود مسئله نگهداری این اسناد پرونده‌ای «بسیار جدی» است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار