اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

اظهارات وزیر آموزش و پرورش درباره نقش بازی در تدریس

اظهارات وزیر آموزش و پرورش درباره نقش بازی در تدریس وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید بازی را به عنوان روش تدریس در نظر بگیریم، گفت: یک اتفاقی باید در مدرسه بیفتد و باید حب وطن و ایران دوستی از کودکی در آنها ریشه بدواند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر. رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم رونمایی از ۵۰۰ بازی آموزشی که امروز در مجموعه ورزشی امام رضا(ع) برگزار شد، اظهار کرد: از مدیران و معلمان مدارس که چنین خلاقیتی را به خرج دادند، تشکر می‌کنم.

 

وی خطاب به والدین ادامه داد: اصلی‌ترین همکار آموزش و پرورش، والدین هستند؛ سرافرازی ایران از داخل مدارس شروع می‌شود.

 

صحرایی با بیان اینکه از معلمان فرصت‌ساز و انگیزه‌ساز تشکر می‌کنم، افزود: ما تقاضا داریم همه مدارس به این سمت بروند.

 

وی با بیان اینکه خیلی از کشورها را رفتم و فارسی تدریس کردم، اضافه کرد: در یک سال به ۶ کشور رفتم و زبان فارسی درس دادم و آنجا دیدم که همه انسان‌های فرهیخته برای زبان فارسی سر تعظیم پایین می‌آورند.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید بازی را جزو روش تدریس کنیم، گفت: یک اتفاقی باید در مدرسه بیفتد و باید حب وطن و ایران دوستی از کودکی در آنها ریشه بدواند؛ در کودکی این موضوع تثبیت می‌شود.

 

علیرضا کریمیان هم قبل از سخنرانی وزیر آموزش و پرورش گفت: برای اینکه بتوانیم بچه‌ها را به مدرسه علاقه‌مند کنیم و فضای بانشاط و شادابی را در مدارس طراح کنیم، به همت معاونت آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش شهر تهران و رؤسای مناطق آموزش ابتدایی، بازی‌هایی تولید شد.

 

وی با بیان اینکه امروز از ۵۰۰ بازی رونمایی شد، ادامه داد: قرار است از این بازی‌ها در اوقات فراغت و زنگ‌های تفریح استفاده شود و در کنار آن ابزاری باشد که فرایند آموزشی بهتر انجام شود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار