زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

بازدید فیصل مقداد از سفارت سوریه در ریاض

وزیر امور خارجه سوریه که روز یکشنبه (دیروز) وارد عربستان سعودی شده، برای مطلع شدن از روند آماده‌سازی سفارت دمشق در ریاض، از مقر این سفارتخانه بازدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، «فیصل المقداد» وزیر امور خارجه سوریه که به‌تازگی وارد عربستان سعودی شده است، از مقر سفارت دمشق در ریاض بازدید کرد.

 

وزارت امور خارجه سوریه، صبح امروز (دوشنبه)، در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر اعلام کرد: «وزیر مقداد و هیأت همراه او از مقر سفارت سوریه در ریاض بازدید کردند تا از آمادگی سازه و مقدمه‌چینی‌های جاری به منظور افتتاح سفارت مطلع شوند.»

 

فیصل المقداد، روز گذشته (یکشنبه)، در پاسخ به دعوت «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان سعودی، در صدر هیأتی بلندپایه وارد ریاض -پایتخت عربستان سعودی- شد.

 

مقامات ارشد عربستان سعودی از جمله وزیر امور خارجه این کشور در بدو ورود فیصل المقداد در فرودگاه از او استقبال کردند.

 

وزیر امور خارجه سوریه برای شرکت در نشست دوم وزرای کشورهای عربی با کشورهای جزایر پاسیفیک به عربستان سفر کرده است؛ نشستی که روز گذشته در سطح وزیران کار خود را آغاز کرد.

 

روابط عربستان سعودی و سوریه پس از حدود ۱۰ سال قطع ارتباطات دیپلماتیک، چند ماه قبل به‌تدریج به حالت عادی بازگشت.

 

به دنبال ازسرگیری روابط دمشق و ریاض، شورای اتحادیه عرب جلسه‌ای فوق‌العاده به ریاست «سامح شکری» وزیر امور خارجه مصر برگزار کرد که در این جلسه درباره تحولات سوریه و بازگشت این کشور به اتحادیه عرب گفت‌و‌گو شد.

 

ساعاتی بعد، «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت امور خارجه عراق اعلام کرد که وزرای خارجه کشورهای عربی در نشست خود در قاهره، درباره بازگشت دمشق به جایگاهش در اتحادیه عرب به اجماع رسیدند./فارس

ارسال نظر