نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق

چرا ساعت شروع به‌کار نمایندگان از ساعت ۶ صبح نشد؟

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در یادداشتی برای تنویر افکار عمومی، علت آغاز به کار جلسات علنی مجلس در ساعت ۸ صبح را توضیح داد و سایر برنامه های نمایندگان پیش از آغاز نشست علنی قوه مقننه را نیز تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 12
کد خبر: ۱۸۸۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ این روزها با تغییر ساعت شروع به کار مراکز دولتی به ساعت 6 صبح، بعضی اشخاص و رسانه ها سوالاتی مطرح کرده اند که که چرا مردم باید ساعت 6 صبح کار اداری خود را آغاز کنند ولی نمایندگان مجلس شورای اسلامی جلسه علنی مجلس را روز یکشنبه 21 خرداد ساعت 8 صبح شروع کردند.

حجت الاسلام مجتبی ذوالنور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در توضیح این مطلب و با هدف تنویر افکار عمومی در یادداشتی توضیحاتی ارائه کرد که در ادامه می خوانید:

اولاً: حق رسانه ها و مردم شریف و موکلان است که از عملکرد، علل و شیوه رفتار وکلا و نمایندگان خود در خانه ملت مطلع باشند و آن را رصد و نظارت کنند.

دوم اینکه: جلسات اکثر فراکسیون ها و بسیاری از جلسات فوق العاده کمیسیون های مجلس شورای اسلامی ساعت 6 یا 6 و نیم صبح آغاز و برای شرکت نمایندگان در جلسات علنی تا ساعت 8 صبح یا دقایقی قبل از ساعت 8 خاتمه پیدا می کند. البته فراکسیون ها به دلیل موضوعات و مسائل متعددی که پیش می آید، گاهی اوقات در فاصله زمانی بعد از نماز ظهر و عصر تا ساعت 14 که زمان شروع رسمی جلسات کمیسیون‌های مجلس است و گاهی هم بعد از جلسات کمیسیون ها یعنی عصرها و یا شب ها تشکیل جلسه می‌دهند.

از این رو نمایندگان نه فقط فصل تابستان امسال که برای اولین بار است که ساعت شروع کار مراکز دولتی به ساعت 6 صبح تغییر یافته است، بلکه سال‌هاست که در همه فصول سال کار خود را از ساعت 6 و یا 6/30 صبح آغاز می‌کنند چون اکثر جلسات فراکسیون‌ها و بسیاری از جلسات فوق‌العاده خود را قبل از جلسه صحن برگزار می‌کنند به طوری که در فصل پاییز و زمستان چون برخی از نمایندگان از قبل از اذان صبح باید از خانه خارج شوند، به ناچار بعضاً نماز صبح را در مجلس اقامه می‌کنند.

سوم اینکه: اگر در موارد و مواقعی مشاهده می‌شود بعضی از جلسات مجلس، قبل از ساعت 8 صبح و یا رأس ساعت 8 آغاز نمی‌شود، ممکن است به دلیل طولانی شدن جلسات یادشده قبل از جلسه علنی و یا گاهی دلیل آن تذکرات خاص ریاست جلسه به صورت غیر علنی و غیر رسمی، در موارد خاص باشد.

ظهرها هم که نمایندگان از اذان ظهر تا ساعت 14 حدود 2 ساعت برای ادای فریضه نماز ظهر و عصر و صرف ناهار فرصت دارند، بیشتر این وقت را به رتق و فتق امور مراجعین دفاتر و نمایندگان وزارتخانه‌ها، دستگاه‌ها، سازمان‌ها و یا جلسات مشورتی سپری می‌کنند.

بنا بر آنچه گفته شد طرح چنین سوالاتی گاهی طبیعی، گاهی از روی بی اطلاعی و گاهی هم از سر غرض ورزی و تخریب چهره مجلس و نمایندگان ملت عزیز و شریف صورت می‌گیرد./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار