ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

ارسال لینک‌های آلوده در پوشش سهام عدالت بازهم قربانی گرفت

فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه از شناسایی و کشف پرونده متهمی خبر داد که از طریق ارسال پیامک و لینک جعلی با عنوان ثبت نام سهام عدالت اقدام به برداشت ۴۰ میلیون ریال از حساب بانکی شهروند گلوگاهی کرده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۶ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ" محمود کلوانی" در تشریح این خبر گفت: در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتا شهرستان مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن ها، پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: شاکی که پیگیر اخبار اختصاص ثبت نام سهام عدالت به افراد بوده است، غافل از ماهیت مجرمانه لینک‌های ارسالی به آدرس آلوده مراجعه نموده و پس از نصب بدافزار بر روی تلفن همراه شاکی برداشت‌های اینترنتی غیرمجاز آغاز و جمعاً مبلغ ۴۰ میلیون ریال از حساب وی برداشت‌شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه تصریح کرد: اگرچه عدم توجه شاکی به هشدار‌های پیشگیرانه پلیس باعث بروز برداشت غیرمجاز شده بود، اما خوشبختانه شاکی با مرکز فوریت‌های سایبری پلیس آشنایی داشته و در همان لحظه که متوجه برداشت مال صورت گرفته می‌شود ضمن حضور در مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اقدامات پی‌جویی و ردیابی مالی در سریع‌ترین زمان ممکن توسط کارشناسان پلیس فتا صورت گرفت و وجه مسروقه به مبلغ۴۰ میلیون ریال به شاکی بازگردانده شد.

سرهنگ کلوانی بیان کرد: شهروندان اخبار روز جامعه را از منابع مطمئن و موثق پیگیری کنند و توجه داشته باشند که لینک‌های گنجانده شده در پیامک‌ها یا پیام‌های ارسالی در شبکه‌های اجتماعی خطرناک و آلوده هستند و هرلحظه ممکن است خطرات مالی یا دسترسی‌های غیرمجاز به دنبال داشته باشند. / ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار