ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

محدودیت تردد در آزادراه تهران - شمال

مدیرعامل شرکت آزادراه تهران-شمال با اشاره به محدودیت تردد در این آزادراه به دلیل تخریب جاده چالوس، گفت: با دستور پلیس تردد در آزادراه ممنوع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۸ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 13
کد خبر: ۱۸۹۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید شهسواری با تاکید بر این که در بارش‌های هفته گذشته باعث بروز هیچ مشکلی برای آزادراه تهران-شمال نشد، اظهار کرد: با وجود شدت بارش‌ها یک قطره آب هم وارد مناطق بهره‌برداری شده آزادراه نشد.

وی با تاکید بر این‌که سازه‌های آزادراه تهران-شمال در بارش‌های اخیر به خوبی عمل کرده است، افزود: در ۲ مقطع تردد در آزادراه تهران-شمال محدود شد؛ مرحله اول پنجشنبه گذشته بود که به دلیل بارش‌های اطراف سد کرج، تردد وسایل نقلیه از کرج به شهرستانک در جاده چالوس ممنوع شد.

وی ادامه داد: در زمان ممنوعیت تردد در این محدوده، مردم از آزادراه تهران-شمال استفاده می‌کردند و تردد به شمال برقرار بود. مرحله دوم محدودیت تردد مربوط به روز شنبه هفته جاری است که حوالی سیاه‌بیشه در جاده چالوس (در استان مازندران) ریزش داشتیم.

مدیرعامل شرکت آزادراه تهران-شمال بیان کرد: این اتفاق باعث شد تا با دستور پلیس راهور و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ممنوعیت تردد در آزادراه تهران-شمال برقرار شود که تا کنون نیز ادامه داشته است.

شهسواری یادآور شد: بر اساس اعلام سازمان راهداری، جاده چالوس در محدوده سد کرج برطرف شده و به این ترتیب ممنوعیت تردد در آزادراه تهران-شمال برداشته می‌شود. / تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار