توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

رایزنی ضدایرانی رژیم صهیونیستی با «آیپک»

رایزنی ضدایرانی رژیم صهیونیستی با «آیپک» سران لابی آمریکایی-صهیونیستی «آیپک» و وزیر خارجه این رژیم در فلسطین اشغالی دیدار و علیه ایران رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 15
کد خبر: ۱۸۹۵۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با تشدید تحرکات ضد ایرانی صهیونیست‌ها، وزیر خارجه این رژیم از مهم‌ترین لابی رژیم صهیونیستی در آمریکا برای تقویت روابط استراتژیک تل‌‌آویو و واشنگتن تشکر کرد.

 

«الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در صفحه توئیتر خود خبر داد با مسئولان ارشد لابی «آیپک» درباره ایران و لزوم توسعه دادن توافق سازش موسوم به «ابراهیم» رایزنی کرد.

 

مقام ارشد کابینه بنیامین نتانیاهو در این پیام دو عکس از دیدار با سران لابی آیپک منتشر کرد و نوشت: «برای تقویت اتحاد بین اسرائیل و ایالات متحده، من دیروز با مایکل توچین رئیس، هاوارد کور مدیرعامل و دیگر روسای آیپک دیدار کردم».

 

وزیر خارجه تنها دارنده سلاح اتمی در منطقه غرب آسیا در توضیح دیدار با سران لابی آیپک خبر داد که با آنها علیه ایران و برنامه هسته‌ای این کشور رایزنی کرد.

 

مقام ارشد رژیم اشغالگر قدس نوشت: «ما در مورد نیاز به اقدامات سخت سیاسی و اقتصادی برای جلوگیری از ادامه فعالیت‌های تروریستی ایران و اهمیت بسیج جهان برای مبارزه با برنامه هسته‌ای (ایران) گفت‌و‌گو کردیم. ایران نه تنها برای اسرائیل، بلکه برای کل جهان خطرناک است».

 

الی کوهن همچنین از رایزنی با سران آیپک درباره توافق سازش موسوم به ابراهیم خبر داد و تصریح کرد: «علاوه بر این، در مورد گسترش توافق ابراهیم به سایر کشورهای خاورمیانه به منظور افزایش ثبات و رفاه در منطقه گفت‌و‌گو کردیم».

 

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در پایان توئیت خود نوشت: «من از دوستانمان در آیپک تشکر می‌کنم و قول می‌دهم به همکاری با آنها برای تقویت اتحاد استراتژیک بین اسرائیل و ایالات متحده ادامه دهم».

 

قدردانی وزیر خارجه کابینه نتانیاهو از آیپک در شرایطی انجام شده که مقامات رژیم صهیونیستی بارها در جلسات بزرگ‌ترین لابی تل‌آویو در آمریکا شرکت و علیه ایران موضعگیری کرده‌اند.

 

درخواست الی کوهن برای بسیج جهانی علیه ایران در حالی مطرح شده که اخیرا بنیامین نتانیاهو اعلام کرده بود که 90 درصد مشکلات امنیتی این رژیم ناشی از ایران و نیروهای وابسته به این کشور است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار