مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند

درخواست یک نماینده از مخبر درباره عرضه خودرو در بورس

عضو ناظر مجلس درشورای رقابت از محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور خواست تا به موضوع عرضه خودرو در بورس ورود کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهروز محبی نجم‌آبادی عضو ناظر مجلس در شورای رقابت با اشاره به موضوع عرضه خودرو در بورس، گفت:برخی از خودرو سازان خصوصی اخیرا موضوع عرضه خودرو در بورس را مطرح کرده‌اند، این خلاف قانون است و ما این شرکت‌ها را به تعزیرات معرفی خواهیم کرد.

 

وی با بیان اینکه باید با این شرکت‌های متخلف که قصد دارند تعدادی از خودروهای خود را در بورس عرضه کنند، برخورد کرد، گفت: مرجع شورای رقابت است و فروش یک پارچه خودرو که باعث ساماندهی بازار خودرو شده و واسطهگری و دلالی را تضعیف کرده مورد تایید این شورا است.

 

عضو ناظر مجلس در شورای رقابت با تاکید بر اینکه مجلس و شورای رقابت از طرح عرضه یک پارچه خودرو حمایت می‌کنند، ادامه داد:اقدام برای عرضه خودرو بر بورس خلاف قانون است و شورای رقابت که مرجع این موضوع است، مجوزی را صادر نکرده است.

 

محبی با بیان اینکه درست در زمانی که بازار خودرو در حال ساماندهی است برخی از شرکت‌ها دست به چنین اقداماتی می‌زنند که شورای رقابت با این مسئله مخالف است، ادامه داد:لازم است که آقای رئیس جمهور و معاون اول وی که نسبت به قیمت‌ها حساسیت دارند به موضوع ورود کنند.

 

وی اضافه کرد:در حالی که وضعیت بازار خودرو درحال ساماندهی است و شاهد کاهش قیمت‌ها هستیم، برخی شرکت‌ها زمزمه عرضه خودرو در بورس را مطرح می‌کنند و این در حالی است که تجربه گذشته بورس نشان داد که بورس باعث افزایش قیمت خودروها می‌شود.

 

نماینده سبزوار درمجلس ضمن هشدار به مسئولان درباره این موضوع، گفت: آقای مخبر معاون اول رئیس جمهور به این موضوع ورود کرده و اجازه ندهد که چنین اتفاق بیفتد./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار