شکست سهیلا منصوریان در بازی‌های جهانی چنگدو واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

فریبا:امیدوارم مشکل نکونام حل شود

عضو کمیته فنی باشگاه استقلال گفت: هر کسی با شرایط فعلی با این همه گرفتاری سرمربی تیم استقلال شود، سال سختی خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۷۵۵

بهتاش فریبا درباره عدم حضور در جلسات کمیته فنی باشگاه استقلال، اظهار داشت: من مدتی در ایران حضور نداشتم، اما لطف کرده نام من را برای حضور در کمیته فنی داده بودند. پرویز مظلومی فایل صوتی برای من فرستاده و گفته بود "اسمت را برای حضور در کمیته فنی داده‌ایم."، من گفتم "ایران نیستم."، نه در جلسات حضور داشتم و نه در جریان هستم که چه اتفاقاتی افتاده است، ولی اخبار را پیگیری می‌کردم. شنیده بودم کمیته فنی روی انتخاب جواد نکونام به اجماع رسیده بود و منتظر بودیم امروز اعلام شود، ولی نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که اعلام نشد.

وی در مورد فرصت خواستن حجت کریمی از هواداران استقلال برای انتخاب سرمربی فصل آینده گفت: استقلال تیمی نیست که آدم به‌راحتی سر کار بیاید و فرداروزی خوب نباشد، او را تغییر می‌دهند. باید خیلی برای انتخاب سرمربی حساسیت به‌خرج دهند و دقت کنند. باید کسی سرمربی استقلال شود که از پسِ کار در این تیم بربیاید. هر کسی سرمربی استقلال شود با این همه گرفتاری‌ها، قراردادها، آپشن‌ها، عدم قهرمانی در فصل گذشته و... سال سختی دارد، بنابراین، باید شرایط طوری پیش برود که جوانب در نظر گرفته شود. ما خوشحال بودیم با انتخاب جواد نکونام، تیم سر و سامان پیدا می‌کند. خیلی از تیم‌ها کارشان را آغاز کرده‌اند، ولی ما هر سال در این مقطع فصل گرفتاری داریم، فقط یک فصل با حضور فرهاد مجیدی، گرفتاری نداشتیم که نتیجه‌اش قهرمانی شد، قهرمانی‌ای که شاید حالا حالاها تیمی نتواند بدون باخت به آن دست پیدا کند.

 عضو کمیته فنی باشگاه استقلال راجع به نگرانی هواداران استقلال از بلاتکلیفی تیم‌شان تصریح کرد: هوادار حق دارد نگران باشد، ولی باشگاه باید حواسش باشد، نباید مربی‌ای انتخاب شود که هفته دهم او را بردارند، باید حساسیت به‌خرج دهند. نمی‌دانم مسئله نکونام چیست، چون او انتخاب شده بود. استقلال تیم بزرگی است و برای آوردن مربی باید حساسیت‌های خیلی زیادی در نظر گرفته شود.

فریبا در واکنش به انتقادها از مذاکره استقلال با مربیانی مثل محمد ربیعی و ساکت الهامی خاطرنشان کرد: در هر صورت باید چند گزینه داشته باشید تا یکی را انتخاب کنید. ربیعی رزومه خوبی دارد و الهامی نیز با تیم‌هایی قهرمان جام حذفی شد که مشکلات زیادی داشتند. نساجی مازندران با بودجه 35میلیاردی بسته شده بود و تراکتور نیز شرایط سختی داشت که الهامی توانست آن تیم را قهرمان جام حذفی کند، مسئله اما این است که استقلال با تیم‌های دیگر فرق می‌کند و جمع کردن این تیم آسان نیست، این تیم نیاز به مربی باتجربه‌ای دارد، کسی که حتی در استقلال بازی کرده باشد، مثل نکونام.

وی درباره اینکه گفته می‌شود مسئولان استقلال قصد دارند دوباره سراغ گزینه‌های خارجی بروند، گفت: با شرایط فعلی و با مشکلاتی که باشگاه دارد، هر مربی‌ای که بخواهد بیاید با مشکل روبه‌رو می‌شود. مربیان خارجی مثل استراماچونی و ساپینتو تا بخواهند فوتبال ایران را بشناسند پنج شش هفته اول را از دست می‌دهند. اگر همان ابتدای فصل امتیازها جمع می‌شد و ناداوری‌ها نیز نبود، استقلال قهرمان می‌شد، نکونام فوتبال ایران و استقلال را کامل می‌شناسد و امیدوارم مشکل او حل شود./تسنیم

ارسال نظر