گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

ممنوعیت درز محتوای پرونده جنایی ترامپ

ممنوعیت درز محتوای پرونده جنایی ترامپ وکلای رئیس‌جمهور سابق آمریکا از درز اطلاعات مربوط به پرونده جنایی وی منع شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وکلای رئیس‌جمهور سابق آمریکا نسبت به درز محتوای پرونده جنایی وی درباره نگه داری غیر قانونی اسناد طبقه‌بندی شده این کشور هشدار دادند.

در حکم دادگاهی مربوط به پرونده «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا آمده است که یک قاضی آمریکایی به وکلای رئیس جمهور سابق آمریکا دستور داده است که هیچ گونه مطلبی را در تحقیقات اسناد طبقه بندی شده در اختیار رسانه‌ها یا مردم قرار ندهند.

«بروس راینهارت» قاضی دادگاه آمریکایی روز دوشنبه اعلام کرد که چنین مواردی نباید بدون اطلاع قبلی و موافقت یا تأیید دادگاه، برای عموم یا رسانه‌های خبری افشا شود یا در هیچ‌یک ازشبکه‌های خبری یا رسانه‌های اجتماعی منتشر شود.

در این دستور دادگاهی تاکید شده است که هیچیک از این مطالب را نمی‌توان کپی یا تکثیر کرد یا دراختیار شاهدانی که در این پرونده شهادت می‌دهند، گذاشت.

علاوه بر این براساس این حکم دادگاهی طی ۹۰ روز پس از پایان پرونده جنایی ترامپ، کلیه اسناد مذکوریا باید معدوم شوند یا به دولت آمریکا بازگردانده شوند.

رئیس جمهور سابق آمریکا متهم است که اسناد محرمانه امنیت ملی این کشور را پس از ترک کاخ سفید به صورت غیرقانونی نزد خود نگه داشته است. / رویترز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار