عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

دشمن به دنبال براندازی نظام است

نماینده ولی فقیه با بیان اینکه دشمنی اصلی دشمن، به خاطر بحث هسته‌ای و دیگر مسائل نیست بلکه به خاطر دین ما است، گفت: هدف اصلی دشمن براندازی نظام اسلامی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 12
کد خبر: ۱۹۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  آیت الله سید احمد علم الهدی صبح دوشنبه در خطبه های نماز عید سعید قربان که در حرم مطهر رضوی برگزار شد با بیان اینکه انسان باید از غیر خدا منقطع شود تا به لقاءالله برسد، اظهار کرد: ذبح شتر و گوسفند به خودی خود انسان را به خدا نزدیک نمی کند بلکه این یک نماد است.

 

وی افزود: قربانی کردن یعنی ذبح مسائلی که مانع قرب به خداوند می شود؛ یعنی همه آن چیزهایی که مانع رسیدن و نزدیکی به خداوند می شود را کشتن و همچون ابراهیم و اسماعیل به سوی خداوند گام برداشتن و تسلیم اراده خداوند شدن است.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به آیات قرآن خاطرنشان کرد: طبق راهبرد قرآن برای اقتصاد باید تلاش کرد تا کسانی که توان اداره زندگی شان را ندارند را توانمند کرد.

 

وی با اشاره به تحریم و فشارهای اقتصادی دشمنان افزود: امروز دو فکر بر جریان مدیریت اقتصادی کشورحاکم است؛ یکی اندیشه مقام معظم رهبری است که با اتکا بر توان و موجودی داخلی خودمان است و معتقد است ما باید از این ظرفیت های داخلی استفاده کنیم تا عناصر فعال جامعه برخوردار شوند و همچنین قشری که نیاز به کمک دارند مستاصل نشوند.

 

آیت الله علم الهدی تاکید کرد: اگر قشر قانع کشور مستاصل شد دشمن به نتیجه رسیده است و رهبری به همین دلیل می فرماید فعالیت های اقتصادی درونی را راه بیندازید تا اقشار قانع مردم مستاصل نشوند.

 

وی بینش دوم بر اقتصاد کشور را توضیح داد و بیان کرد: بینش دوم این است که دشمن به ما هجمه آورده است ما باید برویم به سراغ انگیزه هایی که باعث شده ما را تحریم کند؛ که این فکر، فکر غلطی است.

 

نماینده ولی فقیه با تاکید بر اینکه دشمن اگر فکر کند در مقابل فشاری مستاصل شده ایم دست بردار نیست، گفت: دشمنی اصلی دشمن، به خاطر بحث هسته ای و دیگر مسائل نیست بلکه به خاطر دین ما است.

 

وی با بیان اینکه به هر مقدار فکر دوم جلو بیاید ما مشکلاتمان و گرفتاری هایمان بیشتر خواهد شد، اظهار کرد: دشمن می خواهد نظام اسلامی کشور ما را براندازی کند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار