سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

دشمن به دنبال براندازی نظام است

نماینده ولی فقیه با بیان اینکه دشمنی اصلی دشمن، به خاطر بحث هسته‌ای و دیگر مسائل نیست بلکه به خاطر دین ما است، گفت: هدف اصلی دشمن براندازی نظام اسلامی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 12
کد خبر: ۱۹۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  آیت الله سید احمد علم الهدی صبح دوشنبه در خطبه های نماز عید سعید قربان که در حرم مطهر رضوی برگزار شد با بیان اینکه انسان باید از غیر خدا منقطع شود تا به لقاءالله برسد، اظهار کرد: ذبح شتر و گوسفند به خودی خود انسان را به خدا نزدیک نمی کند بلکه این یک نماد است.

 

وی افزود: قربانی کردن یعنی ذبح مسائلی که مانع قرب به خداوند می شود؛ یعنی همه آن چیزهایی که مانع رسیدن و نزدیکی به خداوند می شود را کشتن و همچون ابراهیم و اسماعیل به سوی خداوند گام برداشتن و تسلیم اراده خداوند شدن است.

 

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به آیات قرآن خاطرنشان کرد: طبق راهبرد قرآن برای اقتصاد باید تلاش کرد تا کسانی که توان اداره زندگی شان را ندارند را توانمند کرد.

 

وی با اشاره به تحریم و فشارهای اقتصادی دشمنان افزود: امروز دو فکر بر جریان مدیریت اقتصادی کشورحاکم است؛ یکی اندیشه مقام معظم رهبری است که با اتکا بر توان و موجودی داخلی خودمان است و معتقد است ما باید از این ظرفیت های داخلی استفاده کنیم تا عناصر فعال جامعه برخوردار شوند و همچنین قشری که نیاز به کمک دارند مستاصل نشوند.

 

آیت الله علم الهدی تاکید کرد: اگر قشر قانع کشور مستاصل شد دشمن به نتیجه رسیده است و رهبری به همین دلیل می فرماید فعالیت های اقتصادی درونی را راه بیندازید تا اقشار قانع مردم مستاصل نشوند.

 

وی بینش دوم بر اقتصاد کشور را توضیح داد و بیان کرد: بینش دوم این است که دشمن به ما هجمه آورده است ما باید برویم به سراغ انگیزه هایی که باعث شده ما را تحریم کند؛ که این فکر، فکر غلطی است.

 

نماینده ولی فقیه با تاکید بر اینکه دشمن اگر فکر کند در مقابل فشاری مستاصل شده ایم دست بردار نیست، گفت: دشمنی اصلی دشمن، به خاطر بحث هسته ای و دیگر مسائل نیست بلکه به خاطر دین ما است.

 

وی با بیان اینکه به هر مقدار فکر دوم جلو بیاید ما مشکلاتمان و گرفتاری هایمان بیشتر خواهد شد، اظهار کرد: دشمن می خواهد نظام اسلامی کشور ما را براندازی کند.

 

منبع: مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر