روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

مهدی طارمی: در کافا ذهنیت قهرمانی شکل گرفت

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران، گفت: حضور ما در کافا ذهنیت قهرمانی تیم ملی ایران را شکل داد اما حالا باید به مصاف رقبای قدرتمندتر برویم تا با شناخت نقاط ضعف و قوت‌، در جام‌ ملت‌ها به موفقیت برسیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۴ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی طارمی که در رقابت‌های کافا عناوین آقای گلی و بهترین بازیکن تورنمنت را از آن خود کرد با اشاره به نتایج به دست آمده در این مسابقات، تصریح کرد: این مسابقات و قهرمانی باعث شد تا ذهنیت بچه‌ها تغییر کند و این یک دستاورد مهم است که باید مد نظر قرار گیرد.

وی ادامه داد: بدون شک کسب عنوان قهرمانی و گرفتن جام انگیزه بازیکنان را دوچندان خواهد کرد و امروز ذهنیت تیم شکل دیگری به خود گرفته است. در این مسابقات همه تلاش کردند و این موفقیت باعث می‌شود در جام‌ملت‌ها به مراتب با قدرت بیشتری به میدان برویم.

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران خاطر نشان کرد: برای حضور در این مسابقات نظرهای متفاوتی مطرح بود، برخی اعتقاد داشتند باید با تیم‌های به مراتب بهتر از ایران بازی کنیم و برخی دیگر می‌گفتند باید برای مرور برنامه‌های خود با تیم‌های ضعیف‌تر به میدان برویم. بنظرم مهم این بود که بتوانیم ذهنیت تیم را شکل بدهیم و حالا وقت آن است تا با تیم‌های بهتری رقابت کنیم تا اهداف خود را دنبال کرده و نقاط ضعف و قوت‌مان را بیشتر بشناسیم و اگر بخواهیم با همین روال کار را ادامه دهیم به مشکل خواهیم خورد.

او در مورد بازی با ازبکستان گفت: بیشتر بازیکنان ما از اروپا آمده و به دلیل خستگی بازی‌های این قاره و مسابقات جام جهانی شرایط سخت‌تری را پیش رو داشتیم. در ابتدای این بازی هم علیرضا بیرانوند هم دچار مشکل شد و امیدوارم هر چه زودتر بهبودی حاصل شود. مصدومیت او به تیم شوک وارد کرد اما در ادامه توانستیم به بازی بازگشته و گل بزنیم اما آنها در برابر هواداران خود بازی می‌کردند و طبیعی بود که فشار خود را زیاد کنند.

مهاجم تیم ملی فوتبال ایران در خصوص مطالب منتشر شده در فضای مجازی گفت: همیشه صحبت‌هایی در این خصوص وجود دارد، برخی‌ها منتقد هستند اما تلاش ما این است که برای تیم ملی بهترین عملکرد را داشته باشیم. قائدی و محبی هم تلاش می‌کنند و در آینده خط حمله به مراتب قوی‌تری را از تیم ملی خواهیم دید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده