وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

تاکید خطیب نماز تهران بر جایگزینی «مصرف» با «خلق سرمایه»

تاکید خطیب نماز تهران بر جایگزینی «مصرف» با «خلق سرمایه» خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه باید نگاه مبتنی بر مصرف را به نگاه مبتنی بر خلق ثروت و انباشت سرمایه تبدیل کنیم گفت:: اقتصاد مبتنی بر تولید و صادرات، راه برون‌رفت از تنگناها و دستیابی به قدرت اقتصادی مطلوب است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۸ - ۰۲ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 23
کد خبر: ۱۹۰۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد امام جمعه موقت تهران در خطبه‌های نماز جمعه این هفته پایتخت (۲ تیر ماه) گفت: ریاست‌جمهوری ایران روز یکشنبه ۲۸ خرداد ماه با الهام از سیاست‌های کلی اعلامی برنامه هفتم توسعه، لایحه توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.

 

وی افزود: سند برنامه یکی از مهمترین اسناد بالادستی و ابزارهای نظام تدبیر به منظور اداره خردورزانه امور و اجتناب از رفتارهای ناهماهنگ، سلیقه‌ای و فاقد مبنا است.

 

خطیب نماز جمعه این هفته تهران اظهار کرد: این سند مهم، تبیین‌کننده نقشه راه قوای سه‌گانه و دستگاه‌های اجرایی کشور برای دستیابی به رشد اقتصادی بالا و پایدار از طریق ایجاد هماهنگی میان ارکان مختلف نظام است، بنابراین از این زاویه، دارای جایگاه بسیار محوری است.

 

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد بیان کرد: همچنین از آموزه‌های وحیانی به خوبی می‌توان دریافت که موفقیت انسان و جامعه بشری در حیات فردی و اجتماعی، تحولات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی، مرهون هدف‌گذاری دقیق و برنامه‌ریزی صحیح و اجرای درست برنامه‌ها و راهبردهای اثرگذار و نتیجه‌بخش است.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر در حیات فردی، خانوادگی، اجتماعی، هدف مشخصی را تبیین نکنیم و برای دستیابی به آن هدف برنامه و راهبرد درست در نظر نگیریم و در چارچوب آن راهبرد گام برنداریم، قطعاً به نتیجه نمی‌رسیم.

 

خطیب نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه باید نگاه مبتنی بر مصرف را به نگاه مبتنی بر خلق ثروت و انباشت سرمایه تبدیل کنیم، اظهار کرد: اقتصاد مبتنی بر تولید و صادرات، راه برون‌رفت از تنگناها و دستیابی به قدرت اقتصادی مطلوب است. دستیابی به ایران قدرتمند مبتنی بر این تغییر ریل در حکمرانان و مردم میسر است.

 

حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد تصریح کرد: حضرت یوسف (ع) بر یک اصل کلیدی در زمان خودش متمرکز بود، او می‌خواست از یک کشور مشرک، کشوری موحد بسازد، به همین دلیل متمرکز بر رشد اقتصادی شد که این یک نکته خیلی مهم است.

 

وی اضافه کرد: امیدوارم ملت عزیز، دولت و حکمرانان را برای تحقق اهداف بلند برنامه هفتم توسعه همراهی کنند و دست در دست یکدیگر به سمت قله‌های بلندتر حرکت کنیم./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار