دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

لهستان: تحولات روسیه را زیر نظر داریم

رئیس دستگاه امنیتی لهستان همزمان با تحولات داخلی روسیه گفت که اوضاع در این کشور را زیر نظر دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس دستگاه امنیتی لهستان روز شنبه گفت که لهستان به همراه متحدانش اوضاع روسیه را زیر نظر دارد.

به گزارش منابع خبری، «یاک سیویرا» دستگاه امنیتی لهستان بعدازظهر شنبه به وقت تهران در توییتی نوشت: «نیرو‌های مسلح لهستان از فوریه ۲۰۲۲ در آمادگی دائم هستند و سطح آن در واکنش به رویداد‌های اخیر در روسیه تغییر نکرده است.»

«یوگنی پریگوژین» فرمانده نیرو‌های «واگنر» از روز جمعه شورش مسلحانه را علیه نیرو‌های ارتش روسیه آغاز کرده است. تحرکات گروه واگنر در شرایطی انجام شده که نیرو‌های روسیه در ۲۰ روز گذشته موفق شده‌اند با تحمیل تلفات و خسارات سنگین به نیرو‌های اوکراینی، ضدحملات آن‌ها را که به پشتوانه کمک‌ها و تسلیحات پیشرفته غربی انجام می‌شود، دفع کنند.

رئیس دستگاه امنیتی لهستان در ادامه گفت: «ما با مشورت با متحدان اوضاع را رصد می‌کنیم.»

پیش از این، ارتش لهستان حصار سه لایه‌ای را از سیم‌های خاردار به ارتفاع دو و نیم متر و عرض سه متر در مرز با روسیه ایجاد کرده بود.

سیویرا در توییت خود تاکید کرد که تحولات جاری در روسیه را به عنوان «یک موضوع داخلی» تلقی می‌کند.

تنش روسیه با لهستان به دلیل جنگ در اوکراین بیشتر شده است. ورشو که خود را یکی از متحدان کی‌یف می‌داند در مارس ۲۰۲۲، لهستان اعلام کرد که ۴۵ دیپلمات روس مظنون به کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی روسیه را اخراج می‌کند (جزئیات بیشتر).

همزمان با تحولات روسیه، رئیس جمهور گرجستان از بیم مهاجرت‌های احتمالی دستور نظارت و کنترل بیشتر برمرز‌های شمالی این کشور با روسیه را صادر کرد. «سالومه زورابیشویلی» رئیس جمهور گرجستان روز شنبه در توییتی نوشت که با توجه به تحولات روسیه، نظارت دقیق در مرز‌ها در حال انجام است. این کشور ازشمال با روسیه هم‌مرز است.

«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در واکنشی تند به تحولات اخیر و با اشاره به اقدامات گروه واگنر و یوگنی پریگوژین، این اقدامات را «خیانت در داخل کشور» و «شورش مسلحانه» خواند. / فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده