توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

لهستان: تحولات روسیه را زیر نظر داریم

لهستان: تحولات روسیه را زیر نظر داریم رئیس دستگاه امنیتی لهستان همزمان با تحولات داخلی روسیه گفت که اوضاع در این کشور را زیر نظر دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۰۳ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 24
کد خبر: ۱۹۰۹۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس دستگاه امنیتی لهستان روز شنبه گفت که لهستان به همراه متحدانش اوضاع روسیه را زیر نظر دارد.

به گزارش منابع خبری، «یاک سیویرا» دستگاه امنیتی لهستان بعدازظهر شنبه به وقت تهران در توییتی نوشت: «نیرو‌های مسلح لهستان از فوریه ۲۰۲۲ در آمادگی دائم هستند و سطح آن در واکنش به رویداد‌های اخیر در روسیه تغییر نکرده است.»

«یوگنی پریگوژین» فرمانده نیرو‌های «واگنر» از روز جمعه شورش مسلحانه را علیه نیرو‌های ارتش روسیه آغاز کرده است. تحرکات گروه واگنر در شرایطی انجام شده که نیرو‌های روسیه در ۲۰ روز گذشته موفق شده‌اند با تحمیل تلفات و خسارات سنگین به نیرو‌های اوکراینی، ضدحملات آن‌ها را که به پشتوانه کمک‌ها و تسلیحات پیشرفته غربی انجام می‌شود، دفع کنند.

رئیس دستگاه امنیتی لهستان در ادامه گفت: «ما با مشورت با متحدان اوضاع را رصد می‌کنیم.»

پیش از این، ارتش لهستان حصار سه لایه‌ای را از سیم‌های خاردار به ارتفاع دو و نیم متر و عرض سه متر در مرز با روسیه ایجاد کرده بود.

سیویرا در توییت خود تاکید کرد که تحولات جاری در روسیه را به عنوان «یک موضوع داخلی» تلقی می‌کند.

تنش روسیه با لهستان به دلیل جنگ در اوکراین بیشتر شده است. ورشو که خود را یکی از متحدان کی‌یف می‌داند در مارس ۲۰۲۲، لهستان اعلام کرد که ۴۵ دیپلمات روس مظنون به کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی روسیه را اخراج می‌کند (جزئیات بیشتر).

همزمان با تحولات روسیه، رئیس جمهور گرجستان از بیم مهاجرت‌های احتمالی دستور نظارت و کنترل بیشتر برمرز‌های شمالی این کشور با روسیه را صادر کرد. «سالومه زورابیشویلی» رئیس جمهور گرجستان روز شنبه در توییتی نوشت که با توجه به تحولات روسیه، نظارت دقیق در مرز‌ها در حال انجام است. این کشور ازشمال با روسیه هم‌مرز است.

«ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه در واکنشی تند به تحولات اخیر و با اشاره به اقدامات گروه واگنر و یوگنی پریگوژین، این اقدامات را «خیانت در داخل کشور» و «شورش مسلحانه» خواند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار