پزشکیان: دستیابی به فناوری کوانتوم ضروری است برگشت بخش دوم لایحه بودجه به مجلس به دلیل برخی ابهامات و اشکالات دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند توضیحات سخنگوی سپاه پاسداران در خصوص اظهارات محسن رفیق‌دوست فرماندار تهران: تجمع مقابل مجلس فاقد مجوز قانونی است بازدید سرزده رئیس‌جمهور از مرکز ترک اعتیاد سروش و افطار با مددجویان کمپ توضیحات دفتر محسن رفیق‌دوست درباره یک مصاحبه جنجالی سخنگوی شورای نگهبان: انتخابات شورا‌ها سال ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد برنامه‌ریزی برای تربیت ۵۰۰ هزار نیرو در حوزه هوش مصنوعی سردار قاآنی: حرکت در مسیر حق محصول مقاوم بودن است سرلشکر سلامی: مقاومت تنها راه نجات از بردگی و اسارت است دریادار ایرانی: رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین باعث امنیت منطقه است ترور نافرجام جانشین اطلاعات فراجا سیب و سوران سرلشکر سلامی: مأمور به پیروزی هستیم/سپاه پیچیده‌ترین نبرد‌های تاریخ را با موفقیت اجرا کرده است پزشکیان: هرگونه تنش، ناآرامی و درگیری را به ضرر خود، منطقه و جهان می‌دانیم

دانش‌پژوهان نخبه به رهبر انقلاب نامه نوشتند

کانون دانش پژوهان نخبه در نامه‌ای به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از دیدار اخیر ایشان با مدال آوران المپیادهای کشوری و جهانی تشکر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 13
کد خبر: ۱۹۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کانون دانش پژوهان نخبه در نامه‌ای به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از دیدار اخیر ایشان با مدال آوران المپیادهای کشوری و جهانی تشکر کردند.

 

کانون دانش پژوهان نخبه در نامه‌ای به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی از فرصت دیدار و گفتگوی صمیمانه ایشان با مدال آوران المپیادهای کشوری و جهانی تشکر کردند.

 

متن نامه کانون دانش‌پژوهان نخبه به شرح زیر است:

 

محضر مبارک رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، ولی امر مسلمین جهان

حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای مدظله العالی

 


پس از حمد و سپاس الهی که نعمت عظمای جمهوری اسلامی و موهبت بی بدیل ولایت مطلقه فقیه را بر ما ارزانی داشت، با تقدیم صمیمانه ترین سلام‌ها و خالصانه‌ترین ارادت‌ها، مراتب قدردانی و تشکر وافر کانون دانش پژوهان نخبه و اهدا کنندگان مدال‌های المپیادهای کشوری و جهانی را به محضر شریفتان ابلاغ می‌نماییم.

 

از اینکه برای چندمین بار بر ما سربازان انقلاب اسلامی و فرزندان جوان خویش منت نهاده و علاوه بر پذیرفتن این بضاعت ناقابل، اجازه شرفیابی و تجدید میثاق با ولایت را صادر نمودید و فرصت دیدار و گفتگوی صمیمانه و حضور خاطره انگیز و مؤثر و امیدبخش و راهگشا را در اختیار ما قرار دادید، بسیار سپاسگزاریم.

 

تأییدات و حمایت ها ی مجدانه حضرتعالی از حرکت نخبگانی و رهنمودها و تفقد پدرانه اتان در برابر چشم جهانیان، وظیفه و مسئولیت ما را بیشتر نمود تا به فضل الهی، با اراده‌ای راسخ تر و انگیزه‌ای فزون تر در جهت رشد معنوی خویش و تولید علم و تعالی و پیشرفت همه جانبه کشور و انقلاب اسلامی گام برداریم و بدخواهان و کینه ورزان حسود را در گام دوم انقلاب مأیوس نموده و به عقب برانیم و دل دوستان و تحسین کنندگان خود را لبریز از شادی و افتخار کنیم و ارادت و سرسپردگی عملی به مقام عظمای ولایت و دلبستگی به انقلاب اسلامی را در برابر چشم جهانیان جلوه گر سازیم.

 

بر این باوریم که دعای خیر حضرتعالی سرمایه گرانبهای ما در این مسیر ارزشمند پرفراز و نشیب خواهد بود.

 

به امید فتح قله های رفیع انسانیت و کسب مدال حقیقی و پر افتخار شهادت در رکاب نائب بر حق امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف.

 

کانون دانش پژوهان نخبه

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر