سرلشکر باقری: سرنوشت گروهک مزدور منافقین برای اپوزیسیون ملت ایران عبرت‌آموز باشد-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

سرلشکر باقری: سرنوشت گروهک مزدور منافقین برای اپوزیسیون ملت ایران عبرت‌آموز باشد

رئیس ستادکل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه گروهک مزدور منافقین هم‌اکنون بیش از گذشته به دریوزگی افتاده‌ است، گفت: این سرنوشت برای اپوزیسیونی که به ملت و وطن خود پشت کرده‌اند و دلخوش به پشتیبانی دشمنان ملت ایرانند، باید عبرت‌آموز باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۰۷ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 28
کد خبر: ۱۹۱۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی به مناسبت سالگرد هفتم تیر تصریح کرد: هفتم تیر را می‌توان نماد مظلومیت مردمی دانست که تنها جرم آن‌ها، استقلال‌طلبی و نفی هرگونه سلطه بیگانه بود.

 

متن کامل پیام سرلشکر باقری به شرح زیر است:

هفتم تیر، یادآور دو حادثه تأثیرگذار و تلخ در تاریخ معاصر ایران اسلامی است، یکی حادثه انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در سال ۶٠ که به شهادت ۷۲ نفر از اعضای حزب جمهوری اسلامی و در رأس آن‌ها شهید بهشتی، به دست گروهک تروریستی منافقین انجامید و دیگری بمباران شیمیایی مردم بی دفاع و غیر نظامی سردشت به دستور صدام حسین، رئیس رژیم بعث عراق در سال ۶٧ که آن حادثه هم به شهادت ١١٠ نفر از مردم این شهر و مسمومیت شیمیایی بیش از ٨ هزار نفر بر اثر گازهای سمی انجامید و آثار این جنایت جنگی همچنان بر تن رنجور مردم سردشت باقی است.

 

٧ تیر را می‌توان نماد مظلومیت مردمی دانست که تنها جرم آن‌ها، استقلال‌طلبی و نفی هرگونه سلطه بیگانه بود. نکته تلخ و حیرت‌آور، اما سکوت مرگبار نهادهای بین‌المللی حقوق بشر در قبال این دو اقدام ضد بشری بود. سکوتی که استانداردهای دوگانه حقوق بشری را پیش چشم آزادیخواهان و عدالت‌طلبان به نمایش گذاشت و این واقعیت را به اثبات رساند که مناسبات انسانی و به اصطلاح حقوق بشری تا زمانی اعتبار و وجاهت بین‌المللی دارد که ملت‌ها و دولت ها در مسیر خواسته‌های غیرمشروع دولت‌های استعماری حرکت کنند؛ در غیر این‌صورت ملت‌های مستقل نه تنها از سوی نظامات بین‌المللی حمایت نمی‌شوند، که قوانین به ابزار تهدید و سلطه توسط قدرت‌ها تبدیل می‌شوند؛ اما از آنجا که بنا به وعده الهی ظلم و ظالم هرگز پایدار نخواهد ماند، روند تحولات تاریخی، همواره نویدبخش پیروزی حق بر باطل می‌باشد.

 

سرنوشت رقت‌انگیز عاملان این دو جنایت، گواهی بر این بشارت محتوم است؛ صدام به بدترین شکل ممکن با خفت و خواری به درک واصل شد و گروهک مزدور منافقین هم‌اکنون بیش از گذشته به دریوزگی افتاده‌اند تا جاییکه هیچ دولت اروپایی حاضر به پناه دادن به آن‌ها نیست و مصداق از «اینجا رانده و از آن جا مانده» شده‌اند. این سرنوشت برای اپوزیسیونی که به ملت و وطن خود پشت کرده‌اند و دل خوش به پشتیبانی دشمنان ملت ایرانند، باید عبرت‌آموز باشد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار