کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

تصاویری جدید از تجهیزات تیم تروریستی دستگیر شده مرتبط با رژیم صهیونیستی

وزارت اطلاعات امروز از بازداشت اعضای شبکه گسترده تروریستی _ صهیونیستی که قصد داشتند در آستانه محرم دست به اقدامات متعدد خرابکارانه از جمله انفجار در محل مزار شهید حاج قاسم سلیمانی بزنند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 24
کد خبر: ۱۹۶۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت اطلاعات امروز از بازداشت اعضای شبکه گسترده تروریستی _ صهیونیستی به همراه ۴۳ بمب خبر داد، تروریست های دستگیر شده قصد داشتند در آستانه محرم دست به اقدامات متعدد خرابکارانه از جمله انفجار در محل مزار شهید حاج قاسم سلیمانی بزنند.

تجهیرات کشف شده از اعضای شبکه گسترده تروریستی _ صهیونیستی بسیار گسترده است که در ادامه تصاویری جدید از تجهیزاتی که از یکی از اعضای این تیم کشف شده، آمده است:

 

تصاویری جدید از تجهیزات تیم تروریستی دستگیر شده مرتبط با رژیم صهیونیستی

 

براساس اعلام وزارت اطلاعات سرشبکه های افراد دستگیر شده در دانمارک و هلند اقامت دارند. تروریست های دستگیر شده قصد داشتند در آستانه محرم دست به اقدامات متعدد خرابکارانه از جمله انفجار در محل مزار شهید حاج قاسم سلیمانی بزنند.

 

تصاویری جدید از تجهیزات تیم تروریستی دستگیر شده مرتبط با رژیم صهیونیستی

 

اعضای شبکه‌ گسترده‌ تروریستی قصد انجام اقدامات متعدد خرابکارانه در استان‌های تهران، کرمان، اصفهان، کهگیلویه و بویر احمد، کردستان و مازندران را داشتند.

 

تصاویری جدید از تجهیزات تیم تروریستی دستگیر شده مرتبط با رژیم صهیونیستی

 

ازجمله برنامه‌ریزی اقدام انفجاری در محل مزار «سپهبد مجاهد شهید حاج قاسم سلیمانی (ره)» و نیز در برخی مراکز تجمعات مردمی و اماکن سوخت‌گیری، همچنین انفجار دکل‌های برق و ایستگاه‌های گاز به منظور اخلال در تأمین نیازهای داخلی و صادراتی و اهداف دیگری از این قبیل. از این هسته‌ها تعداد 43 بمب با قدرت تخریب بالا و قابلیت کنترل از راه دور، کشف و خنثی شد.

 

 

تصاویری جدید از تجهیزات تیم تروریستی دستگیر شده مرتبط با رژیم صهیونیستی

وزارت اطلاعات اعلام کرده که اعضای هسته‌های بازداشت شده، پیش از این نیز به‌عنوان اقدامات آزمایشی و توان‌سنجی برای ارائه به کارفرمایان مستقر در دانمارک و هلند، چندین عملیات ایذایی انجام داده وعکس و فیلم آنها را برای رسانه‌های تروریستی مستقردر اروپا و آمریکا ارسال کرده بودند؛ همچون پرتاب کوکتل‌مولوتف به ساختمان‌های دولتی، حملاتی به پایگاه‌های بسیج، آتش‌زدن چند بانک، چندین دستگاه عابربانک،اتوبوس‌های شهری، آنتن‌های مخابراتی، ایجاد انفجار در مقابل دفتر یکی از مراجع عظام در ساری، نصب پرچم رژیم موقت صهیونیست و پرچم‌های منتسب به گروهک‌های سلطنت‌طلب در محل‌های مختلف و ... .

تصاویری جدید از تجهیزات تیم تروریستی دستگیر شده مرتبط با رژیم صهیونیستی

 

 

این تروریست‌ها اخیراً قصد ورود به فاز عملیات وسیع خرابکارانه را داشتند که با هوشیاری و تله‌گذاری جان برکفان گمنام و فداییان ایران اسلامی، از عملیات تروریستی آن‌ها پیشگیری شد.

 

وزارت اطلاعات از هیئات، تکایا و سایر مجالس عزاداری و از کلیه‌ی عزاداران حسینی خواست که در این ایّام ضمن دعا برای شکست توطئه‌های دشمنان وموفقیت مرزداران و حافظان امنیّت کشور، همچون گذشته با هوشیاری کامل، ضمن همکاری با خادمان جان برکف خود و حافظان امنیت کشور، هر مورد مشکوک را به ستاد خبری وزارت اطلاعات (113) یا نیروهای امنیتی ، انتظامی و بسیچی حاضر در محل گزارش نمایند./فارس

 

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار