سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

درویش:با بیرانوند بحث مالی نداشتیم/ شرط قرارداد با عزت اللهی

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس آخرین تحولات نقل و انتقالات این تیم را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۱۹۲۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا درویش پس از جلسه با علیرضا بیرانوند، اظهار داشت :با علیرضا بیرانوند درباره شرایط جسمانی‌اش و اینکه چه زمانی تمریناتش را آغاز می‌کند، صحبت کردیم. درباره قرارداد بحثی نبود و بحث این بود در روزهای آینده باشگاه پرداختی خواهد داشت یا نه. از یک طرف دعا می‌کنیم تیم قهرمان شود اما از طرف دیگر باید ۵ و ۱۰ درصد پاداش قهرمانی برای دو جام به بازیکنان بدهیم و خدا رحم کرد که برای جام سوم بازی برگزار نشد وگرنه پاداش آن را هم باید پرداخت می‌کردیم.به همین خاطر بیرانوند درباره پرداختی پاداش به همه بچه‌ها صحبت کرد و جلسه رضایت‌بخشی بود. هر زمان پزشک اجازه دهد بیرانوند به تمرینات بر می‌گردد.

درویش درباره بازگشت محمد حسین کنعانی‌زادگان به پرسپولیس، خاطرنشان کرد: کنعانی‌زادگان وابسته به پرسپولیس است و به این تیم علاقه دارد. شرایط پرسپولیس برای همه بازیکنان بزرگ، یکسان است و اگر می‌بینید همه بازیکنان با جان و دل زحمت می‌کشند به خاطر این است که تفاوتی بین چهره‌ها نگذاشته‌ایم. به کنعانی هم گفته‌ایم فضا برای او مثل بقیه بازیکنان مهیاست و در خدمت او هستیم. قرار شد کنعانی بررسی کند.

مدیرعامل پرسپولیس درباره تمدید قرارداد با گئورگی گولسیانی هم تصریح کرد: در این باره بعد صحبت می‌کنم.

وی در ادامه درباره اینکه گفته می‌شود سعید عزت‌اللهی با پرسپولیس مذاکراتی داشته است، گفت: به او اعلام کردیم هر وقت رضایتنامه گرفت، با وی صحبت و مذاکره می‌کنیم.

درویش با تکذیب هرگونه مذاکره با یاسین سلمانی، درباره زمان شروع تمرینات پرسپولیس که به تعویق افتاده است، خاطرنشان کرد :قرار است بازیکنان ملی پوش بیشتر استراحت کنند، چند بازیکن هم که قرار بود تمدید کنند به مسافرت رفته‌اند. بازیکنان دیگر هم به صورت مجزا تمرینات‌شان را انجام می‌دهند و به همین خاطر قرار است با تکمیل شدن تیم، تمرینات آغاز شود. الان عملا ۸ تا ۹ بازیکن نیستند و فکر کنم از فردا یا پس فردا تمرینات شروع می‌شود.

مدیرعامل پرسپولیس درباره جدایی سیامک نعمتی هم اظهار کرد: نعمتی در چند قهرمانی زحمت کشید و از خدمات او در سال‌هایی که در باشگاه بود تشکر می‌کنیم. او جزو گنجینه باشگاه است اما فضا برای اینکه ارزش‌هایش را نشان دهد، موجود نبود و تصمیم گرفت جایی برود که بیشتر بازی کند.

وی در پایان درباره تمدید قرارداد با عیسی آل‌کثیر، سعید صادقی و سایر بازیکنانی که قراردادشان به پایان رسیده است، گفت: با همه قرارداد می‌بندیم./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر