زمان تشییع پیکر اکبر کارگرجم اعلام شد ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار ۱۴۰۴/ متن پیام تبریک و عکس نوشته روز پرستار کشتی آزاد امید‌های جهان / محمدنژاد دومین طلا را ضرب کرد/ یک نقره و ۲ برنز دیگر آزادکاران ایران وقوع زلزله در استان همدان / لرزش زمین در نهاوند، ملایر و تویسرکان بازی‌های آسیایی جوانان-بحرین | دومین مدال دوومیدانی بر سینه صمیمی/ پرتاب دیسک ایران برنزی شد ترکیب رئال مادرید و بارسلونا برای ال‌کلاسیکو اعلام ترکیب ابتدایی سپاهان و پیکان زمان ورود سرمربی جدید پرسپولیس به تهران ساعت بازی امروز استقلال و فجر سپاسی معرفی اوسمار ویرا عقب افتاد/ هاشمیان هنوز قراردادش را فسخ نکرده پرونده قتل الهه حسین‌نژاد به مرحله قصاص رسید/ اجرای حکم به پرداخت دیه در پرونده‌ای دیگر مشروط است سرمربی برزیلی پرسپولیس دوباره روی نیمکت تیم فوتبال پرسپولیس + زندگی شخصی اوسمار ویرا زمان‌بندی تورنمنت تیم ملی فوتبال چهارجانبه العین مشخص شد

باشگاه استقلال جانشین محبی را انتخاب کرد

استقلال همچنان تلاش می کند تا محمدحسین اسلامی، هافبک جوان ذوب آهن را به خدمت بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۱۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 05
کد خبر: ۱۹۲۹۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نظر می‌رسد که راه استقلال و محمد محبی برای فصل آینده از هم جدا شده است. با مخالفت های سانتاکلارا برای انتقال دائمی این بازیکن به تیم نکونام، او فصل بعد را در تیم دیگری توپ می زند و آبی ها نیز به دنبال جذب یک جانشین مناسب برای ستاره بوشهری هستند.

 

در شرایطی که استقلال توانسته است برای تقویت بخش تهاجمی خود مهرداد محمدی را به خدمت بگیرد، به دلیل وضعیت نامشخص قایدی و محبی، این تیم به دنبال بررسی دیگر گزینه های موجود در بازار است و به همین دلیل هافبک تهاجمی و جوان ذوب آهن، مدنظر آبی هاست.

 

محمدحسین اسلامی یکی از بازیکنان جوان لیگ برتر است که دو سال قبل و در لیگ بیست و یکم با نظر مهدی تارتار از امیدهای ذوب آهن به بزرگسالان آمد و توانست نمایش های خوبی داشته باشد و برای خود نامی دست و پا کند.

 

این بازیکن ۲۲ ساله فصل قبل در ۲۹ دیدار برای ذوب آهن به میدان رفت که حاصل آن سه گل و یک پاس گل بود. او با ذوب آهن قرارداد دارد و همین مسئله سبب شد تا استقلال برای جذب او با تیم اصفهانی وارد مذاکره شود.

 

آبی ها که چند روز پیش با ارسال نامه ای به ذوب آهن خواستار جذب اسلامی شده بودند، حالا جدی تر از قبل خواهان جذب این بازیکن هستند و باید دید که آیا طرفین در نهایت به توافق دست خواهند یافت یا خیر.

 

پست اصلی اسلامی بازی به عنوان هافبک تهاجمی است اما در ذوب آهن نیز توانسته است در پست وینگر بازی کند و در صورت جدایی قطعی محبی، از گزینه های اصلی استقلال برای حضور در بخش هجومی تیم نکونام است./ ورزش سه

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار