مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند

دریادار تنگسیری: تا لحظه آخر مقابل دشمن می‌ایستیم

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: به خانواده شهدا این قول را می‌دهیم که تا لحظه آخر مقابل دشمن بایستیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۱۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 06
کد خبر: ۱۹۳۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه در آیین تکریم و معارفه معاون هماهنگ‌کننده و معاون روابط عمومی و تبلیغات نمایندگی ولی‌فقیه در نیروی دریایی سپاه، ضمن احترام و تکریم مقام و جایگاه شهدا و خانواده‌های آنان گفت: به خانواده شهدا این قول را می‌دهیم که در مقابل دشمن تا لحظه آخر بایستیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به روند اقتدارافزایی نیروی دریایی در پهنه دریا برابر دشمنان ایران به عملیات توقیف نفتکش انگلیسی اشاره و اظهار کرد: در این عملیات‌ها عنایت خداوند است که حکمرانی می‌کند و اگر غیر از این باشد، در صحنه نبرد نتیجه نمی‌گیریم؛ توقیف نفتکش انگلیسی ابعاد پنهانی دارد که هنوز به آن پرداخته نشده است. یکی اینکه در این عملیات فرماندهان سطح یک ما در صف اول مقابله و تقابل با دشمن حضور داشتند.

 

وی افزود: زمانی که در این عملیات ناو آمریکایی قصد ورود به آب‌های ما را داشت، به آن‌ها اعلام کردیم اگر یک وجب به سمت ما بیایی، سیبل موشک‌های ما خواهید شد و پس از این هشدار، ناو آمریکایی به سرعت عقب‌نشینی کرد.

 

دریادار تنگسیری در ادامه خاطرنشان کرد: شک نداشته باشید اگر این نفتکش (انگلیسی) با ۱۰ تا اسکورت هم آمده بود، محال بود بتواند از دستان ما فرار کند. ما مقابل شهدا قسم یاد کردیم؛ شهدا همرزم ما بودند و نخواهیم گذاشت خون این‌ شهدای والامقام هدر برود.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه در پایان، رزمندگان نیروی دریایی سپاه را صاحبان مدال افتخار از فرماندهی معظم کل قوا به عنوان «دلاوران از جان گذشته» توصیف و با اشاره به جایگاه روابط عمومی در سازمان خاطر نشان کرد: اعتقاد دارم روابط عمومی زبان گویای یک مجموعه است؛ هر چند حماسه امام حسین (علیه‌السلام) در روز عاشورا رقم خورد؛ اما آنچه آن را زنده نگه داشت، خطبه‌های امام سجاد (علیه‌السلام) و حضرت زینب (سلام‌الله علیها) بود./ فارس

ارسال نظر